Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Mercedes-Benz G63 AMG με… άρωμα Σαχάρας!

Ελλάδα 18:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Mercedes-Benz G63 AMG με… άρωμα Σαχάρας!

ΝΕΑ

Μία Mercedes-Benz G63 AMG με… άρωμα Σαχάρας!

ΝΕΑ

Ο βελτιωτικός οίκος Mansory έδωσε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες για την ειδική έκδοση Sahara που βασίζεται στην κορυφαία G63 AMG και στοιχίζει 770.000 ευρώ!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Πάει στα βουνά η τρέλα; Για την Mansory, μάλλον όχι καθώς η τρέλα φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο με τους αμμόλοφους της Σαχάρα, μιας και όποιος θελήσει να αποκτήσει την συγκεκριμένη Sahara Edition καλείται να καταβάλλει το υπέρογκο ποσό των 770.000 ευρώ. Και όλα αυτά για ένα πακέτο ντυμένο σε μιλιταριστικό στιλ που περιλαμβάνει προβόλια στην οροφή, αρκετό ανθρακόνημα στο αμάξωμα που είναι φαρδύτερο κατά 80 mm από την στάνταρ G63 AMG, ζάντες 22 ιντσών με λάστιχα διάστασης 305/35 και πολλά άλλα στοιχεία εξοπλισμού. Ανάλογη είναι και η εικόνα στο εσωτερικό με την πράσινη στρατιωτική απόχρωση και αλκαντάρα στα καθίσματα.

Mercedes-Benz G63 AMG Sahara Edition by Mansory (7)

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός V8 των 5,5 lt του οποίου η απόδοση έχει ανέβει από τα 544 PS στα 840 PS με την ροπή να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 1.000 Nm. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγαλύτερους στροβιλοσυμπιεστές, νέα μπιέλες και πιστόνια, διαφορετική κυλινδροκεφαλή και στρόφαλο, νέα εξαγωγή με ανοξείδωτες απολήξεις και πολλές άλλες βελτιώσεις. Τώρα, αν αναρωτιέστε σε ποιον απευθύνεται ένα τέτοιο όχημα, ρίξτε μια ματιά προς τα ανατολικά του χάρτη, ας πούμε προς τα εμιράτα και την Κίνα.

Mercedes-Benz G63 AMG Sahara Edition by Mansory (2)

Mercedes-Benz G63 AMG Sahara Edition by Mansory (3)

Advertisement

Mercedes-Benz G63 AMG Sahara Edition by Mansory (6)

Mercedes-Benz G63 AMG Sahara Edition by Mansory (5)

Advertisement

Mercedes-Benz G63 AMG Sahara Edition by Mansory (4)