Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Mercedes-AMG GT R με 837 ίππους

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Mercedes-AMG GT R με 837 ίππους

ΝΕΑ

Μία Mercedes-AMG GT R με 837 ίππους

ΝΕΑ

H Mercedes-AMG GT R, αποτελεί την κορυφαία, προς το παρόν εκδοχή του γερμανικού κουπέ supercar, που υιοθετεί χαρακτηριστικά της αγωνιστικής GT3, με μεγαλύτερα μετατρόχια, ενεργό σπόιλερ από ανθρακονήματα και μια μεγάλη σταθερή πίσω αεροτομή με ρυθμιζόμενο πτερύγιο. Κάτω από το καπό ο V8 κινητήρας των 4.000 cc με τα διπλά turbo, αποδίδει 585 ίππους και 71,4 kgm. Τουλάχιστον πριν την «μεταμόρφωσή» της από την Renntech.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Ο οίκος βελτιώσεων προσφέρει ένα πακέτο αναβάθμισης στον συγκεκριμένο κινητήρα, με την ιπποδύναμη να αυξάνεται ανάμεσα στους 621 με 837 PS, ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο τελευταίο στάδιο η AMG GT R825 αποδίδει επιπλέον μέγιστη ροπή της τάξεως των 86,7 kgm. Η αύξηση της ισχύος είναι αποτέλεσμα των επιμέρους βελτιώσεων της Renntech, που εστιάζονται στην τοποθέτηση μεγαλύτερων turbo, του αναβαθμισμένου λογισμικού και διαφορετικού φίλτρου αέρα. Επίσης, λόγω της μεγαλύτερης ιπποδύναμης, έχει τοποθετηθεί νέος συμπλέκτης, όπως επίσης και βελτιωμένο κιβώτιο ταχυτήτων.

renntech-mercedes-amg-gt-r825 (2)-chariatis-530

Η Mercedes-AMG GT R της Renntech ξεχωρίζει και σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, με νέο αεροδυναμικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, καθώς και ενεργή πίσω αεροτομή δύο σταδίων. Δε λείπουν επίσης οι σφυρήλατες ζάντες της Vossen και τα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 ZP.renntech-mercedes-amg-gt-r825 (1)-chariatis-640