Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Lamborghini Huracan Performante driftάρει σε πίστα του σκι (+video)

Ελλάδα 21:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Lamborghini Huracan Performante driftάρει σε πίστα του σκι (+video)

ΝΕΑ

Μία Lamborghini Huracan Performante driftάρει σε πίστα του σκι (+video)

ΝΕΑ

Επιστρέφουμε στο γραφείο και ψάχνοντας κάτι νέο να γράψουμε βλέπουμε, στην κατηγορία των video, αυτό: “Μία Lamborghini Huracan Performante κάνει drift σε πλαγιά χιονοδρομικού κέντρου και την ακολουθεί μία Urus”.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gs@newsauto.gr)

Πριν ακολουθήσετε τους συνδέσμους για να δείτε τα video των Lamborghini ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: 1. Αν είστε στην δουλειά φορέστε ακουστικά γιατί ο ήχος ακούγετε δυνατά. 2. Κάντε το όταν έχετε τελειώσει την δουλειά σας γιατί θα δείτε, ξανά και ξανά τα τρία κλιπάκια και 3. Έχετε μαζί σας χαρτομάντιλα γιατί θα… συγκινηθείτε.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini Huracan Performante Spyder, μπορεί να είναι ένα supercar επιδόσεων για τους δρόμους της Ευρώπης και του Λος Άντζελες, αλλά χάρη στην προηγμένη τετρακίνηση δεν φοβάται το χιόνι. Ο οδηγός της φαίνεται πως το ήξερε και έτσι ανέβηκε ως το χιονοδρομικό κέντρο στην Cortina d’ Ampezzo στην Ιταλία για μία… βόλτα, που ανέβασε στο Instagram και έγινε viral. Η κίνηση ταιριάζει περισσότερο σε Urus, η οποία ακολούθησε ανεβαίνοντας μία χιονισμένη πλαγιά. Όχι τόσο θεαματικά αλλά πολύ αποτελεσματικά δείχνοντας πόσο καλή τετρακίνηση έχει.

LamboIce

Πριν ξεκινήσετε να λέτε πως είναι εύκολο και πως μπορείτε να το κάνετε και εσείς σας θυμίζουμε πως η Huracan Performante έχει ατμοσφαιρικό κινητήρα V10 5.200 κ.εκ. 640 ίππων (0-100 σε 3,1 δευτερόλεπτα και 325 χλμ τελική ταχύτητα). Όσο για την Urus, διαθέτει ένα μοτέρ twin-turbo 4.000 κ,.εκ. V8 με ισχύ 650 ίππων (0-100 χλμ. σε 3,6 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 305 χλμ.)

Advertisement

Ψάχνοντας για καλύτερες φωτογραφίες κάναμε τα πράγματα χειρότερα (για εσάς και για εμάς) αφού βρήκαμε την χειμερινή ακαδημία οδήγησης της Lamborghini η οποία περιμένει τους μαθητές της στο Aspen (Η.Π.Α) και στο Livigno (Ιταλία).

LamboIce3

Advertisement

Τα αυτοκίνητα που έχει στα δύο χιονοδρομικά κέντρα είναι: Huracan LP 610-4, Aventador LP 700-4 coupe και roadster (λες και πειράζει κάτι) και Aventador LP 750-4 Superveloce. Στο Livigno, μάλιστα, η Lamborghini Squadra Corse πρόσθεσε και μία Huracan LP 620-2 Super Trofeo (μάλλον για τους αριστούχους).

Ελπίζω ο Άγιος Βασίλης να λυπηθεί ένα 48χρονο… παιδί και να του φέρει μία δωροεπιταγή για το Lamborghini Winter Accademia (τον ακούω να γελάει ήδη).

Δείτε τα video εδώ:

Advertisement

https://www.instagram.com/p/Brvx6XrFsmo/?utm_source=ig_web_button_share_sheet 

https://www.instagram.com/p/Brs-MRZlZL_/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

και της Lamborghini Winter Accademia εδώ: