Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια ιδιαίτερη Aston Martin σε δημοπρασία

Ελλάδα 18:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια ιδιαίτερη Aston Martin σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Μια ιδιαίτερη Aston Martin σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Από τις DB6 του Harold Radford στα Jets του Bertone, υπάρχει μια μακρά και περήφανη (αν και κάπως ασαφής) ιστορία των station Aston Martin (Shooting Brake). Μάλλον τα σπορ γονίδια μετατράπηκαν σε… φορτάμαξες. Ένα τέτοιο παράδειγμα έρχεται για δημοπρασία.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ένας V8 5,3 λίτρων με φυσική αναπνοή, που παράγει παρακαλώ 330 ίππους και ανακατασκευάστηκε πλήρως το 1999, είναι η μια ελκυστική όψη. Από την άλλη, υπάρχει μια εκτεταμένη γραμμή οροφής (αν όχι απαραίτητα πολύ όμορφη), προσφέροντας επιπλέον χώρο φόρτωσης στο πίσω μέρος. Έχει ακόμη ένα σύγχρονο σύστημα πλοήγησης.

Ολοκληρώθηκε μέσα και έξω στο British Racing Green, διατηρήθηκε, ενώ έχει περίπου στο οδόμετρο 13.000 μίλια – μόνο 800 από αυτά έχουν διανυθεί κατά τα τελευταία επτά χρόνια. Η ιδιαίτερη αυτή Aston Martin έχει μόνο τρεις ιδιοκτήτες στην ιστορία της: Ο αρχικός ήταν Ελβετός, κατόπιν ένας Γάλλος συλλέκτης έργων τέχνης και ο σημερινός ιδιοκτήτης, ο οποίος την κράτησε ως μέρος μιας «σημαντικής ιδιωτικής συλλογής των Aston Martin.

Advertisement
Advertisement

Η Bonhams αναμένει να πουλήσει πάνω από 300.000 λίρες στερλίνες στην τη συγκεκριμένη Aston Martin στις 13 Μαΐου, όπου θα είναι μόνο μια από τις πολλές Aston που θα προσφέρονται εκεί.

Aston-Martin-Shooting-Brake-tsiro-640