Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Huracan για το αεροδρόμιο…

Ελλάδα 18:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Huracan για το αεροδρόμιο…

ΝΕΑ

Μια Huracan για το αεροδρόμιο…

ΝΕΑ

Η Lamborghini εισήγαγε τη νέα Huracan ‘follow me’ στο αεροδρόμιο Bologna Guglielmo Marconi στην Ιταλία. Το είδαμε κι αυτό, μακάρι να τη βλέπαμε βέβαια και σε πάτρια εδάφη…

Advertisement
Advertisement

 

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε την πρώτη της ‘follow me’ Huracan στην Μπολόνια το 2016, τώρα το νέο αυτοκίνητο διαθέτει διαφορετική απόχρωση και πίσω κίνηση. Ο προκάτοχός είχε μια λαμπερή κίτρινη βαφή και διέθετε τετρακίνηση. Η εμφάνιση του νέου αυτοκινήτου αποτελείται κυρίως από ματ γκρίζα χρώματα, αλλά περιλαμβάνει αρκετό κίτρινο προκειμένου να να εντοπίζεται εύκολα στον αεροδιάδρομο. Επιπλέον, η ιδιαίτερη Huracan είναι εξοπλισμένη με έναν φωτεινό “φάρο” που αναβοσβήνει στην οροφή.

Advertisement
Advertisement

Υπεύθυνος για το σχεδιασμό της είναι η ομάδα σχεδιασμού της Lamborghini στο Centro Stile. Δεν είναι σαφές για πόσο καιρό η νέα Huracan ‘follow me’ θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτότυπο χρησιμοποιήθηκε μεταξύ του Νοεμβρίου του 2016 και του Ιανουαρίου του 2017 πριν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και το 2018. Σε περίπτωση που αυτοί που φτάνουν στο αεροδρόμιο δεν βλέπουν τη Huracan follow me, θα μπορούν να απολαύσουν τις Lamborghini Aventador SVJ και Lamborghini Urus που εκτίθενται επί του παρόντος σε έναν από τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου.

Όπως αναφέρθηκε, η εν λόγω Huracan είναι η LP580-2 RWD η οποία φιλοξενεί έναν 5,2 λίτρων ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα V10 ακριβώς όπως το μοντέλο παραγωγής, αποδίδοντας 575 PS και 540 Nm ροπής, ελαφρώς λιγότερο δηλαδή από το τετρακίνητο μοντέλο. Ευτυχώς, η πισωκίνητη ζυγίζει 33 kg λιγότερα (1.389 kg).