Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία hardcore Bentley Bentayga από την Bengala Automotive

Ελλάδα 8:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία hardcore Bentley Bentayga από την Bengala Automotive

ΝΕΑ

Μία hardcore Bentley Bentayga από την Bengala Automotive

ΝΕΑ

Την σκληροπυρηνική εμφάνιση με την χλιδή και το κύρος θέλει να συνδυάσει η ισπανική εταιρία exclusive βελτιώσεων Bengala Automotive, βάζοντας τις δικές τις “πινελιές” στο υπερπολυτελές SUV που ακούει στο όνομα Bentley Bentayga.

Advertisement
Advertisement

 

Μία μόλις ματιά είναι αρκετή για να αποκαλύψει τις περισσότερες διαφορές ανάμεσα στην “στάνταρ” Bentley Bentayga και την πρόταση της Bengala  Automotive που μοιάζει έτοιμη για να συμμετέχει στην επόμενη “Mad Max” ταινία.

Advertisement
Advertisement

Η τεράστια χαρακτηριστική μάσκα-γρίλια του βρετανικού SUV βρίσκεται πλέον κρυμμένη πίσω από ένα ανάλογων διαστάσεων προστατευτικό, το οποίο με την σειρά του… προστατεύεται από ένα ακόμη μεγαλύτερο σε διαστάσεις προφυλακτήρα. Το πάνω μέρος του προφυλακτήρα φέρει και μια μεγάλη μπάρα από LED. Οι προφυλακτήρες στο κάτω μέρος τους φέρουν έξτρα μεταλλικά στοιχεία, ενώ οι θόλοι φέρουν πλέον πλαστικές προεκτάσεις και φιλοξενούν μεγάλες σφυρήλατες ζάντες με καθαρά χωμάτινα ελαστικά.

Για να εξελίξει την πρόταση της η Bengala συμμάχησε με έναν Ισπανό πρωταθλητή ράλι και την αγωνιστική του ομάδα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει την ομάδα ή τον οδηγό. Όπως και να έχει η εξέλιξη του project της ισπανικής εταιρίας μοιάζει να έγινε με τους κατάλληλους συνεργάτες στο πλευρό της, οι οποίοι, όπως καταλαβαίνουμε επιμελήθηκαν την δυναμική συμπεριφορά της Bentayga με την έμφαση να δίνεται στις διευρυμένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου. Αυτό το μαρτυρούν άλλωστε και οι σαφώς μεγαλύτερες διαδρομές των αναρτήσεων.

Advertisement

Τα μόλις 15 Bentayga2 που θα δημιουργηθούν θα φέρουν όλες τις λεπτομέρειες που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης τους, ενώ τα σημεία που έχει επέμβει η Benglala αφορούν την αναθεωρημένη ανάρτηση, τα νέα εκτός δρόμου ελαστικά και τις τροποποιήσεις σε φτερά και προφυλακτήρες.

Advertisement