Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Ferrari με άρωμα… Kennedy!

Ελλάδα 21:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Ferrari με άρωμα… Kennedy!

ΝΕΑ

Μία Ferrari με άρωμα… Kennedy!

ΝΕΑ

Έχουμε πολλάκις δει τους κατασκευαστές να ετοιμάζουν ξεχωριστές εκδόσεις των μοντέλων τους για την ασιατική αγορά αλλά η συγκεκριμένη California T σπάει κοντέρ!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Παρουσιάζεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης και είναι εμπνευσμένη από δύο σημαντικές -αλλά και απρόσμενες ως επιλογές- προσωπικότητες. Η πρώτη είναι η διάσημη ηθοποιός Ingrid Bergman! Ποια είναι η σύνδεση; Η ειδική California T που παρουσιάζεται στη μεγαλούπολη της Κίνας, είναι σε χρώμα… «Grigio Ingrid». Κοινώς, στην ίδια ακριβώς απόχρωση που είχε η Ferrari 375MM που ο Roberto Rosselini της είχε χαρίσει πίσω στο 1954.

Η δεύτερη, είναι η Jackie Kennedy! Εδώ η σύνδεση αφορά στα καθίσματα που αντλούν έμπνευση από την περίφημη καρέκλα Keneddee του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή Jean-Marie Massaud. Αυτός με τη σειρά του είχε αντλήσει έμπνευση από τις επιλογής διακόσμησης του Λευκού Οίκου, τις οποίες είχε κάνει το 1961 η “Πρώτη Κυρία” των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Το εσωτερικό είναι σε καφέ χρώμα, με υψηλής ποιότητας υλικά και δέρμα, αλκαντάρα και μεταλλικές λεπτομέρειες σε ματ γκρι χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα και τα πατάκια είναι ξεχωριστά, καθώς είναι φτιαγμένα από αγνό παρθένο μαλλί Νέας Ζηλανδίας, το οποίο συνήθως χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση πολυτελών διαμερισμάτων. Στο μηχανικό μέτωπο, δεν υπάρχει καμία αλλαγή.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ποιο βραβείο κέρδισε πρόσφατα η Ferrari California T.