Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Ferrari 360 Spider μεταμορφωμένη σε Speedster

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Ferrari 360 Spider μεταμορφωμένη σε Speedster

ΝΕΑ

Μια Ferrari 360 Spider μεταμορφωμένη σε Speedster

ΝΕΑ

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που βλέπουμε αμφίβολης αισθητικής επεμβάσεις σε αυτοκίνητα –και δεν μας πειράζει κιόλας σε πολλές από αυτές. Ετούτη εδώ όμως, είναι λίγο διαφορετική γιατί αφορά μια επέμβαση εκτεταμένων αλλαγών σε μια Ferrari 360 Spider.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας με βάση μια 360 Spider, η επέμβαση για να καταλήξει κανείς με «κάτι Speedster» στα χέρια, είναι μάλλον επίπονη και κοστοβόρα. Περί ορέξεως όμως… κάπως έτσι φτάσαμε να δούμε αυτό το «δημιούργημα» (μάλλον ανοσιούργημα) που εμπνεύστηκε ένας Γάλλος, ονόματι Alexandre Danton (για να ξέρετε σε ποιον να στείλετε εξώδικα για αυτό που βλέπετε).

Advertisement
Advertisement

Όπως και με πολλά άλλα Speedsters, ο Danton αφαίρεσε το παρμπρίζ και έδωσε έτσι στην 360 πολύ πιο «απλή» εμφάνιση, αν και καλύτερα θα ήταν να μην την πειράξει- αλλά τι να λέμε τώρα… Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με Speedster χαρακτηριστικά, είναι βαμμένο σε μια χακί απόχρωση με μαύρους τροχούς, ενώ στην καμπίνα ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες. Από αυτά που διακρίνονται από τις φωτογραφίες, η 360 έχει επίσης αλλαγμένη τη μπροστινή ποδιά, ενώ και οι δαγκάνες των φρένων έχουν βαφτεί σε ανοιχτό πράσινο (που φωσφορίζει!).

Ας ελπίσουμε πως η ανάγκη για διαφοροποίηση του ιδιοκτήτη της, δεν έχει οδηγήσει σε αλλαγές κάτω από το καπό και ότι ο κινητήρας V8 των 3,6 λίτρων με τον οποίο βγήκε από το εργοστάσιο το αυτοκίνητο, είναι ακόμα εκεί και λειτουργεί κανονικά αποδίδοντας 395 ίππους. Λίγο δύσκολο αν κρίνουμε από τις υπόλοιπες επεμβάσεις- αλλά όσο λιγότερα ξέρουμε για αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, τόσο το καλύτερο στην προκειμένη περίπτωση.

Advertisement

(η φωτό από πάνω, είναι για να “καθαρίσετε” και εσείς τα μάτια σας μετά το χακί ανοσιούργημα)

Advertisement