Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία χρονιά επιτυχιών για τη Jeep

Ελλάδα 20:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία χρονιά επιτυχιών για τη Jeep

ΝΕΑ

Μία χρονιά επιτυχιών για τη Jeep

ΝΕΑ

Με άκρως θετικό πρόσημο έκλεισε η χρονιά που μας πέρασε για τη Jeep καθώς σημείωσε πολύ μεγάλη αύξηση πωλήσεων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το 2014 ήταν η τρίτη συνεχής χρονιάς ανοδικής πορείας αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες των ανθρώπων της μάρκας. Συγκεκριμένα, σημειώθηκε άνοδος πωλήσεων της τάξης του 42% στη Μέση Ανατολή και την Αφρική και… 70% στην Ευρώπη!

Σε ότι αφορά στη Γηραιά Ήπειρο, στη Γαλλία η αύξηση ήταν στο 110%, στην Ιταλία στο 95%, στο Βέλγιο στο 87%, στο Ηνωμένο Βασίλειο στο 75% και στη Γερμανία στο 51%.

Advertisement
Advertisement

Πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της Jeep μέσα στο 2014 ήταν το Cherokee που κατέκτησε και πολλές διακρίσεις, όπως αυτή του «Καλύτερου Μικρού SUV» για το 2014 από τον οργανισμό Car Of The Year Awards στην Μέση Ανατολή, καθώς και του «SUV της χρονιάς» από τον Association of Scottish Motoring Writers.

Στα αντίστοιχα νούμερα του 2015 αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο και η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια της Jeep, το νέο Renegade, που σηματοδοτεί την εισαγωγή της μάρκας στην κατηγορία των compact SUV. Η διάθεσή του ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο στην Ιταλία και από τον Οκτώβριο στην υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά τραβώντας ήδη το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.