Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Chevrolet Camaro SS με ξεχωριστή εμφάνιση

Ελλάδα 2:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Chevrolet Camaro SS με ξεχωριστή εμφάνιση

ΝΕΑ

Μία Chevrolet Camaro SS με ξεχωριστή εμφάνιση

ΝΕΑ

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αμερικάνικα muscle cars, η Chevrolet Camaro SS δέχεται τις περιποιήσεις του βελτιωτή Anderson Composites με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό, κυρίως σε ότι αφορά την οπτική πλευρά.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο μοντέλο, χάρη στην εκτενή χρήση τμημάτων από ανθρακόνημα, πλεονεκτεί συγκριτικά με το μοντέλο παραγωγής σε ότι αφορά τη μείωση του συνολικού βάρους. Πιο αναλυτικά, ο αμερικάνος βελτιωτής τοποθέτησε carbon καπό, εμπρός προφυλακτήρα, ενώ οι αλλαγές συνεχίζονται σε σπόϊλερ και πίσω αεροτομή. Το αποτέλεσμα, συνεπικουρούμενο από τον μοναδικό μπλε χρωματισμό και των αυτοκόλλητων είναι γοητευτικό.  Για να συμπληρωθεί η αλλαγή της εμφάνισης της Camaro SS, έχουν τοποθετηθεί 19 ιντσών ζάντες της CCW Convex CVM10 και ελαστικά της Continental, ExtremeContact DW.

chevy-camaro-ss-gets-carbon-fiber-makeover (2)-chariatis-530

Στην καμπίνα οι ουσιαστικές διαφοροποιήσεις επικεντρώνονται στην τοποθέτηση μπάκετ καθισμάτων Sparco Pro 2000, ζωνών τεσσάρων σημείων, καθώς και του ρολ μπαρ. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, η Camaro SS είναι εξοπλισμένη με αναβαθμισμένη ρυθμιζόμενη  ανάρτηση της Detroit Speed και φρένα. Σε ότι αφορά το πρώτο, έχουν τοποθετηθεί αμορτισέρ της JRI και ελατήρια της Eibach, ενώ το σύστημα πέδησης διαθέτει 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και 4πίστονες πίσω.

Advertisement

chevy-camaro-ss-gets-carbon-fiber-makeover (1)-chariatis-640

Βελτιωμένος είναι και ο V8 κινητήρας LT1 των 6,2 λίτρων στο σύστημα εισαγωγής, ενώ στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο χρησιμοποιείται το βασικό 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο με short shift, για μείωση των διαδρομών του επιλογέα. Τέλος, νέα είναι και η εξάτμιση της Corsa, που χαρίζει και το ανάλογο soundtrack.

Advertisement