Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Bentley Mulsanne 6.75 από τη Mulliner για λίγους

Ελλάδα 19:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Bentley Mulsanne 6.75 από τη Mulliner για λίγους

ΝΕΑ

Μια Bentley Mulsanne 6.75 από τη Mulliner για λίγους

ΝΕΑ

Η Mulliner παρουσίασε μια ειδική έκδοση της Bentley Mulsanne 6.75, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 30 μονάδες. Προλαβαίνετε-δεν προλαβαίνετε!

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Flying Spur να αναλαμβάνει τα σκήπτρα του τίτλου της ναυαρχίδας της βρετανικής φίρμας, ωστόσο η Mulsanne είναι ικανή να κλέψει για λίγο ακόμα τα φώτα της δημοσιότητας με αυτό το περιορισμένης έκδοσης μοντέλο.

Εξωτερικά, φέρει μια πιο σπορτίφ εμφάνιση χάρη στις μαύρες λεπτομέρειες στο εμπρός μέρος της μάσκας, στο πίσω τμήμα και κατά μήκος του αμαξώματος. Αισθητικά, το όμορφο σύνολο ολοκληρώνεται από τις δίχρομες 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου και τις μεγάλες οβάλ απολήξεις της εξάτμισης. Στα φτερά διακρίνεται η σφραγίδα “Edition 6.75”, επιδεικνύοντας τη διαφορετικότητά της από τις υπόλοιπες Mulsanne.

Advertisement
Advertisement

Δείτε την συλλεκτική Bentley Mulsanne σε περιορισμένη παραγωγή 100 μονάδων (+Video)

Κάτω από το καπό βρίσκεται το θηριώδες V8 μοτέρ των 6.75, όπου υπάρχει μια μεταλλική πλακέτα την οποία έχει υπογράψει ο αντιπρόεδρος και CEO της εταιρείας, Adrian Hallmark. Η απόδοση του κινητήρα φτάνει τα 530 άλογα και τα 1.100 Nm ροπής, δηλαδή είναι κατά 25 ίππους και 80 Nm ροπής αυξημένη από την απλή Mulsanne. Η διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 4,9 sec και η μέγιστη ταχύτητα είναι 305 χλμ./ώρα. Η Mulliner ασχολήθηκε φυσικά εξονυχιστικά και με το εσωτερικό της συγκεκριμένης Bentley Mulsanne, τοποθετώντας πολυτελέστατα υλικά και πανάκριβα δέρματα, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα μοντέλο της φίρμας.

Advertisement