Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Aston V8 Vantage στη νέα ταινία του Bond (+vid)

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Aston V8 Vantage στη νέα ταινία του Bond (+vid)

ΝΕΑ

Μια Aston V8 Vantage στη νέα ταινία του Bond (+vid)

ΝΕΑ

Στη νέα ταινία του James Bond θα δούμε μια κλασική κομψή Aston Martin V8 Vantage, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα σε σχετικό video. Επιστροφή στις ρίζες;

Advertisement
Advertisement

 

Τον Μάρτιο, αναφέρθηκε πως ο Bond 25 θα χρησιμοποιήσει πιθανώς μια Aston Martin Rapide E, επειδή εκτός των άλλων αποτέλεσε επιλογή του σκηνοθέτη Cary Joji Fukunaga. Ενώ παραμένει να δούμε ακόμη εάν στο franchise του Bond θα περιλαμβάνεται το ηλεκτρικό saloon, εκτός από το κλασικό V8. Το video καταγράφηκε κατά μήκος του γραφικού δρόμου του Ατλαντικού Ωκεανού στη Νορβηγία, όπου γυρίζεται προς το παρόν η ταινία. Δείχνει την κλασική Aston να διασχίζει ένα ζευγάρι από παραδοσιακές γέφυρες ομορφαίνοντας το τοπίο. Ο Ντάνιελ Κρέιγκ βρίσκεται πιθανότατα πίσω από το τιμόνι κατά τη διάρκεια της γυρισμάτων. Το MI6 HQ αναφέρει ότι το κλασικό Aston χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά στο ‘The Living Daylight’ του 1987 με πρωταγωνιστή τον Timothy Dalton ως 007 – τα δύο αυτοκίνητα φέρουν την ίδια πινακίδα κυκλοφορίας B549 WUU.

Advertisement
Advertisement

Έχει αναφερθεί πως η ταινία έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα τους τελευταίους μήνες και, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τα γυρίσματα κατά μήκος του Ατλαντικού Ωκεανού ήταν αμφίβολα μετά από μια μεγάλη εκδήλωση της BMW που πραγματοποιήθηκε εκεί με τα σημάδια των ελαστικών να κοσμούν ακόμη την άσφαλτο. Προσπάθειες έγιναν για να καθαριστεί ο χώρος, αλλά κρίθηκαν ανεπιτυχείς, αναγκάζοντας το πλήρωμα να ξεκινήσει εκ νέου τα γυρίσματα ανεξάρτητα με την έκβαση της διαδικασίας καθαρισμού. Στην πιο πρόσφατη ταινία του Bond, το Spectre του 2015, πρωταγωνίστησε η Aston Martin DB10, ένα αυτοκίνητο που παράχθηκε αποκλειστικά για την ταινία και περιορίστηκε στις μόλις 10 μονάδες.