Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μεταχειρισμένη LaFerrari με πόσο;

Ελλάδα 4:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μεταχειρισμένη LaFerrari με πόσο;

ΝΕΑ

Μεταχειρισμένη LaFerrari με πόσο;

ΝΕΑ

Όταν η Ferrari ανακοίνωσε πως πρόκειται να κατασκευάσει αυστηρά 500 μόνο κομμάτια της εκκεντρικής LaFerrari, ο νους όλων έτρεξε στις μελλοντικές τιμές των μεταχειρισμένων έργων τέχνης από Ιταλία πλευρά.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Κι όμως καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς όπως λέει και ο σοφός λαός μας. Στην καρδιά της Ευρώπης, στο Λουξεμβούργο, έσκασε μύτη μια από τις πρώτες μεταχειρισμένες LaFerrari, ένα από τα 500 σπάνια κομμάτια του μυθικού εργοστασίου, στην κλασική πλέον κόκκινη απόχρωση της φωτιάς, με μόλις 1.700 km στο οδόμετρο.

Όλα καλά μέχρι εδώ, καμία έκπληξη, αλλά ο πλεονέκτης ιδιοκτήτης της σπάνιας αυτής LaFerrari, ζητά από τον επόμενο υποψήφιο κάτοχο το ποσό των… μόλις δέκα εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να την παραχωρήσει και να τον χρήσει νέο συλλέκτη. Αυτό δεν αποκαλείται απλώς γδύσιμο, αλλά επαγγελματικό στριπτίζ, στην καθομιλουμένη!

Advertisement
Advertisement

Μυαλό για όλους τους λεφτάδες της Ευρώπης λοιπόν, πως πρέπει δηλαδή να επενδύσουν το αμέτρητο ρευστό τους, τώρα που ο χρυσός περνά κι αυτός την κρίση του, μετά φυσικά το Βατερλό για μετοχές, αμοιβαία, αλλά φυσικά και το ευπαθές κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα. LaFerrari κύριοι, δεν χωρά συζήτηση…