Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μετά τα Mini και τις McLaren, τώρα και ρολόι

Ελλάδα 13:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μετά τα Mini και τις McLaren, τώρα και ρολόι

ΝΕΑ

Μετά τα Mini και τις McLaren, τώρα και ρολόι

ΝΕΑ

Ο Frank Stephenson που συνδέεται με τη σχεδίαση μοντέλων για τις Ferrari, Maserati, McLaren και Mini, δημιούργησε μια νέα περιορισμένης παραγωγής, γκάμα ρολογιών.

Advertisement
Advertisement

Ο διάσημος σχεδιαστής αυτοκινήτων Frank Stephenson δημιούργησε το πρώτο του ρολόι και μπορεί να το αγοράσει κανείς στην απόχρωση που προτιμά, μέσω του site.

Ο Stephenson συνεργάστηκε με την Time Concepts για να δημιουργήσει τη σειρά ρολογιών Cosmos που έχουν στοιχεία «εμπνευσμένα από το διάστημα». Το σχήμα είναι εμπνευσμένο από την «ομαλή ροή των αστρικών ανέμων», ενώ το καντράν από γρανίτη, παραπέμπει στον έναστρο ουρανό. Οι δείκτες μοιάζουν να «επιπλέουν» γύρω από αυτό που ο Stephenson περιγράφει ως μαύρη τρύπα.

Advertisement
Advertisement

Με κάσα από ανοξείδωτο χάλυβα και λουρί σιλικόνης, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι προφανώς ποιοτικά, κρατώντας όμως τη δέουσα απόσταση από εκείνα που θεωρούνται «εξωτικά» και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τεμάχια υψηλής ωρολογοποιίας. Αυτό δικαιολογεί και την τιμή των 250 ευρώ που έχει το κάθε ένα, που μπορεί να αποκτήσει κανείς μέσω του SzantoTime.

Αυτό που έχουμε στις εικόνες, είναι το πρώτο από την τριλογία που ετοιμάζει ο Stephenson. «Ήταν πολύ ευχάριστο να σχεδιάσω το Cosmos και είμαι περήφανος που το πρωτοεμφανίζω σε όλους τους ενθουσιώδεις. Η συλλογή δείχνει την αγάπη που τρέφω για την εξαιρετική και συναισθηματικά φορτισμένη σχεδίαση, όπως ακριβώς απαιτείται στο σχεδιασμό αυτοκινήτων παγκόσμιας κλάσης» είπε ο ίδιος κατά την παρουσίαση του πρώτου ρολογιού.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Frank Stephenson υποκλίνεται μπροστά στη Bugatti Bolide (VIDEO)
Η Ferrari F40 του Frank Stephenson (video)
Απίστευτο: Ferrari κόπηκε στα δύο μετά από σύγκρουση! (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement