Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μέσα στο 2020 το νέο Subaru WRX

Ελλάδα 21:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μέσα στο 2020 το νέο Subaru WRX

ΝΕΑ

Μέσα στο 2020 το νέο Subaru WRX

ΝΕΑ

Όπως ανακοίνωσε η Subaru, η επόμενη γενιά του μοντέλου WRX, που αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2020, θα διαθέτει αρκετά στοιχεία, κυρίως σε ότι αφορά την εμφάνιση, από το πρωτότυπο Viziv, που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας σε βρετανικά μέσα, ο αρχισχεδιαστής της Subaru, Μαμόρου Ισίι, τόνισε πως η θετική ανταπόκριση που είχε το Viziv, ενθάρρυνε τον Ιάπωνα κατασκευαστή να ακολουθήσει την σχεδιαστική φόρμα του πρωτότυπου. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της Έκθεσης του Τόκιο, η εταιρεία χαρακτήρισε το Viziv ως ένα τετράθυρο σπορ σεντάν, εφοδιασμένο με επίπεδης διάταξης κινητήρα,  του οποίου η άγνωστη προς το παρόν ισχύς, μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος μόνιμης τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive.

Subaru-Next-Gen-WRX-Viziv-2-chariatis-530

Ο Ισίι τόνισε επίσης: «Ένα τέτοιο μοντέλο φέρνει πολλές προσδοκίες, τόσο για την εταιρεία, όσο και για τους πελάτες. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο τρόπος ζωής των πελατών μας αλλάζει και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό. Για παράδειγμα, γνωρίζουμε ότι η αυτόνομη οδήγηση και η συνδεσιμότητα μεταξύ των οχημάτων βρίσκονται προ των πυλών, αλλά θεωρούμε ότι οι φίλοι της Subaru, παραμένουν πιο παραδοσιακοί στον γνήσιο τρόπο οδήγησης.»

Advertisement

Τέλος, το νέο μοντέλο αναμένεται να κατασκευαστεί επάνω στην πλατφόρμα Subaru Global Platform.