Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes SL: Το 2020 η νέα γενιά

Ελλάδα 7:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes SL: Το 2020 η νέα γενιά

ΝΕΑ

Mercedes SL: Το 2020 η νέα γενιά

ΝΕΑ

Με τη νέα αλουμινένια πλατφόρμα και τα υβριδικά σύνολα που ετοιμάζει η Mercedes για το μοντέλο, οι εκδόσεις της SL που θα παρουσιαστεί το 2020 θα είναι πιο γρήγορες αλλά και ελαφρύτερες.

Advertisement
Advertisement

 

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης η επόμενη γενιά της SL από τη Mercedes. Χρονικά, ο στόχος που έχει τεθεί από την εταιρεία για την επίσημη παρουσίαση της νέας -8ης– γενιάς του μοντέλου, είναι το 2020. Η νέα SL θα είναι βασισμένη σε νέα πλατφόρμα που εξελίσσεται από τη Mercedes και θα δίνει σημαντικό πλεονέκτημα σε ότι έχει να κάνει με το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου. Τα ψηφιακά σχέδια με προβλέψεις για την εμφάνιση του νέου μοντέλου, έχουν αρχίσει και πληθαίνουν και ομολογουμένως η δυναμικές γραμμές του αυτοκινήτου θα είναι αυτές που πραγματικά θα εντυπωσιάζουν.

Advertisement
Advertisement

 

Μεγάλο νέο για το μοντέλο είναι η επιστροφή στη μαλακή, υφασμάτινη οροφή, αντί της πολύπλοκης σκληρής αναδιπλούμενης που είχε στις τελευταίες του γενιές. Η βασική αρχιτεκτονική θα είναι κοινή με το μοντέλο που θα διαδεχτεί την AMG GT. Κοινά θα είναι και τα υβριδικά σύνολα με τα οποία θα εφοδιάζονται τα δύο μοντέλα, όπου τον πρώτο λόγο θα έχει το σύστημα των 48V με το οποίο εξασφαλίζονται πολλά οφέλη σε επίπεδο απόδοσης αλλά και λειτουργικότητας.