Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes S-Class και σε… αγροτικό;

Ελλάδα 12:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes S-Class και σε… αγροτικό;

ΝΕΑ

Mercedes S-Class και σε… αγροτικό;

ΝΕΑ

Όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη ζωή, ή καλύτερα τα έχουμε φανταστεί μέχρι σήμερα, αλλά ίσως αυτό είναι το πιο ακραίο, αφού δεν έχει και ανάλογο προηγούμενο. Μια πολυτελέστατη προηγούμενης γενιάς Mercedes S-Class μετατράπηκε σε… pick up! Η τρέλα πάει τελικά στα βουνά…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ένας Ρώσος μεγιστάνας προφανώς βαρέθηκε τη ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας και δεν το πολυσκέφτηκε για να τη μετατρέψει σε ένα υπέροχο από κάθε άποψη αγροτικό με την κλασική δηλαδή καρότσα, για την εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων αναγκών του.

Η μετατροπή έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη με την ολοκλήρωσή της να διαρκεί τουλάχιστον τέσσερις μήνες. Μέχρι τις πρώτες κολόνες, αντικρίζεις το αγέρωχο στιλ της κλασικής S-Class που έχει μεταφέρει ουκ ολίγα διάσημα πρόσωπα ανά τον κόσμο. Από εκεί και πίσω, υπάρχει μια ευρύχωρη καρότσα ντυμένη με ακριβό δέρμα.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το ιδιαίτερο αυτό αμάξωμα, ζει και αναπνέει ένας βενζινοκινητήρας V6 3,5 λίτρων με ισχύ 268 ίππους και μπόλικη ροπή για να ξεκολλάς στα δύσβατα σημεία που σου παρουσιάζει κάθε φορά η φύση.