Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes S-Class από τη Hofele (VIDEO)

Ελλάδα 5:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes S-Class από τη Hofele (VIDEO)

ΝΕΑ

Mercedes S-Class από τη Hofele (VIDEO)

ΝΕΑ

Θα μπορούσε να είναι και μοντέλο της Maybach. Η πρόταση της Hofele, κάνει την S-Class της Mercedes πραγματικά ξεχωριστή.

Advertisement
Advertisement

 

Ένα μοναδικό μοντέλο από τη Hofele βασισμένο στη Mercedes S-Class παρουσιάστηκε με την ονομασία “Ultimate S” («Απόλυτη S»- σε ελεύθερη μετάφραση). Το μοντέλο που έχει τα σήματα της Hofele και όχι αυτά της Mercedes, δίνει ένα άλλο ορισμό στην έννοια της πολυτέλειας, με πολύ χρώμιο στο αμάξωμα και μαλακό δέρμα στην καμπίνα των επιβατών. Η διχρωμία του αμαξώματος, όχι τυχαία χρυσό- μαύρο, τονίζει το πρεστίζ της πρότασης από τη Hofele, που με τον τρόπο αυτό «καλεί» νέους πελάτες να την εμπιστευτούν για να κάνουν την S-Class τους πραγματικά ξεχωριστή.

Advertisement
Advertisement

Μηχανικές επεμβάσεις δεν έχουν ανακοινωθεί από την Hofele, παρά μόνο οι αισθητικές αλλαγές που έχουν κάνει το μοντέλο να θυμίζει τις παραλλαγές των πολυτελών Mercedes που βλέπαμε παλιότερα με τα σήματα της Maybach. Η μεγάλη διαφορά στην καμπίνα των επιβατών, είναι το δίχρωμο δέρμα που καλύπτει όλες τις επιφάνειες, με τα τονισμένα αφρώδη που κάνουν τη φιλοξενία των επιβατών πραγματικά αξεπέραστη σε ότι έχει να κάνει με την άνεση κατά τη διάρκεια των μεγάλων αποστάσεων.

Advertisement