Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes: Οθόνες για πάντα! Αλλά με διακόπτες…

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(77) "Mercedes: Οθόνες για πάντα! Αλλά με διακόπτες…"
    

Mercedes: Οθόνες για πάντα! Αλλά με διακόπτες…

ΝΕΑ

Μπορεί τώρα και στο μέλλον το εσωτερικό των Mercedes να κυριαρχείται από οθόνες, όμως η εταιρεία δεν θα αφανίσει τους φυσικούς διακόπτες.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Οι μεγάλες οθόνες αποτελούν πλέον βασικό χαρακτηριστικό στα εσωτερικά των σύγχρονων αυτοκινήτων και η Mercedes-Benz έχει αποφασίσει ότι αυτή η σχεδιαστική κατεύθυνση ήρθε για να μείνει.

Μετά την παρουσίαση της αμιγώς ηλεκτρικής GLC στο Μόναχο, η γερμανική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η προσέγγιση που είδαμε στην καμπίνα του νέου SUV θα υιοθετηθεί και από τα επόμενα μοντέλα, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Ο Ματίας Γκίζεν, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Mercedes στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, μίλησε στο βρετανικό Auto Express όπου επεσήμανε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να συνδυάζει τις μεγάλες οθόνες με φυσικούς διακόπτες από τους οποίους ο οδηγός θα χειρίζεται κρίσιμες λειτουργίες.

Advertisement
Advertisement

«Η καινοτομία δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλουμε να καινοτομούμε εκεί που έχει πραγματικό νόημα για τον πελάτη. Αυτή η νέα διάταξη μας δίνει τη δυνατότητα όχι απλά να βάλουμε μια μεγάλη οθόνη, αλλά να επιτρέψουμε στον πελάτη να προσαρμόσει ολόκληρη την εμπειρία οδήγησης», τόνισε.

Η επιστροφή φυσικών διακοπτών στο τιμόνι της νέας GLC δείχνει πως η Mercedes ακούει τους πελάτες της, ειδικά τις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες που προτιμούν τους παραδοσιακούς τρόπους.

Ο Μάγκνους Όστμπεργκ, επικεφαλής λογισμικού της μάρκας, εξήγησε ότι η σημασία των φυσικών χειριστηρίων διαφέρει ανάλογα με την ηλικία, την περιοχή και το μέγεθος του οχήματος, γι’ αυτό η ισορροπία μεταξύ φυσικών και ψηφιακών στοιχείων στην καμπίνα είναι κομβική.

Advertisement

Η επόμενη πρόκληση για τη Mercedes είναι η ηλεκτρική C-Class, που θα έρθει να ανταγωνιστεί την καινούργια BMW i3. Οι teaser εικόνες υποδεικνύουν ότι θα υιοθετήσει στοιχεία της νέας GLC, όπως η φωτιζόμενη μάσκα, ενώ θα συνεχίσει να συνδυάζει τεχνολογία και παραδοσιακές λύσεις για να καλύψει τις ανάγκες κάθε οδηγού.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Advertisement

Ολυμπία Οδός: Προσωρινή εκτροπή κυκλοφορίας στην Πατρών–Πύργου

Φερστάπεν: Εντυπωσίασε στην Νορντσλάιφε

Καλή η ηλεκτροκίνηση αλλά με μέτρο

Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις