Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes Marco Polo για νέες εξερευνήσεις

Ελλάδα 23:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes Marco Polo για νέες εξερευνήσεις

ΝΕΑ

Mercedes Marco Polo για νέες εξερευνήσεις

ΝΕΑ

Στο Caravan Salon που έγινε στο Ντίσελντορφ η γερμανική εταιρεία παρουσίασε μία εκδοχή της V-Class με «κουζινικά» και διπλό κρεββάτι!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Το Marco Polo είναι ένα compact κάμπερ μοντέλο που βασίζεται στη νέα V-Class και σύμφωνα με την Mercedes «θέτει νέα δεδομένα στο ελεύθερο τρόπο ζωής και στην άνετη πρακτικότητα». Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται το Marco Polo θα πωλείται στην Γερμανία από τις 29 Ιουλίου με την τιμή να είναι αρκετά πάνω από τα 60.000 ευρώ που στοιχίζει μία νορμάλ εκδοχή του.

Η ειδική κάμπερ έκδοση της V-Class ξεχωρίζει από το υπερυψωμένο αμάξωμα με το προεξέχων τμήμα να μοιάζει σαν μία μικρή σοφίτα που προσφέρει έξτρα χώρο. Μιας και μιλάμε για χώρους να πούμε πως το Marco Polo προσφέρει όλα τα κομφόρ ενός κάμπερ, όπως είναι το ψυγείο, ο νεροχύτης και ένα κουζινάκι με δύο εστίες. Φυσικά, υπάρχουν αναδιπλούμενα τραπεζάκια και καρέκλες, ενώ τα πίσω ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και αναδιπλούμενα καθίσματα μπορούν να μεταμορφωθούν με το πάτημα ενός κουμπιού σε διπλό κρεβάτι. Για «κάμπερ» καταστάσεις…

Advertisement
Advertisement