Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes CLA 45 με 385 και 417 PS

Ελλάδα 14:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes CLA 45 με 385 και 417 PS

ΝΕΑ

Mercedes CLA 45 με 385 και 417 PS

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG προετοιμάζει τη νέα CLA 45 και αυτές οι κατασκοπευτικές λήψεις καθώς και οι καυτές πληροφορίες για το νέο μοντέλο θα σας ενθουσιάσουν.

Advertisement
Advertisement

 

Όπως και η CLA 45 προηγούμενης γενιάς έτσι και η επόμενη θα διαθέτει ισχυρό 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων. Ωστόσο, οι μηχανικοί της Mercedes-AMG κατάφεραν να προχωρήσουν πιο βαθιά με τον συγκεκριμένο κινητήρα προκειμένου να βελτιώσουν την απόδοση. Οι πηγές μας αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο θα προσφέρεται σε δυο εκδόσεις, την «κανονική» CLA 45 με 385 ίππους αλλά και την CLA 45 S με 417 ίππους. Αμφότερες θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων διπλού συμπλέκτη. Οι επιλογές του κινητήρα είναι οι ίδιες με την επερχόμενη A 45, η οποία βρίσκεται επίσης πολύ κοντά.

Advertisement
Advertisement

Η ισχύς από τον κινητήρα 2.0 λίτρων turbo των δύο μοντέλων CLA 45 θα συνεχίσει να αποστέλλεται και στους τέσσερις τροχούς χάρη στο σύστημα 4MATIC της εταιρείας, το οποίο αναμένεται να διαθέτει ειδική λειτουργία «Drift», όπως και οι A 45 και E63 S. Ως εκ τούτου, η νέα Mercedes-AMG CLA 45 θα είναι εξαιρετικά γρήγορη και ικανή να κάψει μπόλικο καουτσούκ στην άσφαλτο με τον εντυπωσιακό τρόπο των AMG μοντέλων. Από άποψη εμφάνισης, αυτές οι κατασκοπευτικές λήψεις αποκαλύπτουν ότι το νέο μοντέλο θα υιοθετεί την ίδια μάσκα Panamericana μπροστά από άλλα μοντέλα της AMG. Θα υπάρξουν επίσης διευρυμένες πρόσθιες εισαγωγές αέρα καθώς και ειδικές πλευρικές ποδιές όπως επίσης μεγαλύτεροι τροχοί και ελαστικά. Το πίσω μέρος θα διαθέτει όλα όσα θα περιμένατε από ένα προϊόν της AMG, συμπεριλαμβανομένων ενός ειδικά διαμορφωμένου προφυλακτήρα, ενός διαχύτη και μιας απόληξης quad tailpipe. Ενώ οι οπές εξαγωγής του εικονιζόμενου αυτοκινήτου είναι κυκλικές, το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να έχει τετραγωνισμένες.

Κάτω από τις CLA 45 και CLA 45 S θα τοποθετηθεί η CLA 35. Κάτω από το καπό της θα αναπνέει ο ίδιος υπερτροφοδοτούμενος 4κύλινδρος κινητήρας 2.0 λίτρων με ισχύ 306 ίππους προερχόμενος από την A 35. Ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων θα προσφέρεται στάνταρ παράλληλα με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC. Οι Mercedes-AMG CLA 45 και CLA 35 αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο.