Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes C-Class φουλ στο ανθρακόνημα

Ελλάδα 4:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes C-Class φουλ στο ανθρακόνημα

ΝΕΑ

Mercedes C-Class φουλ στο ανθρακόνημα

ΝΕΑ

Η τελευταία πρόταση της Larte Design έχει κάποια ανατρεπτική διάθεση απέναντι στο «καθαρό» look της coupe εκδοχής της C-Class από τη Μercedes. Οι προσθήκες τμημάτων από ανθρακόνημα στο αμάξωμα, αλλάζουν το ύφος και κάνουν το look λίγο πιο δυναμικό. Ακραίο για Mercedes αλλά δυναμικό.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι από τις περιπτώσεις που οι επεμβάσεις θεωρούνται ακραίες. Ή αν θέλετε, υπάρχουν και πιο ακραίες επεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στο μεγάλο coupe αμάξωμα της C-Class. Αυτή τη φορά όμως, η Larte Design, μένει σε σχετικά «λογικά» πλαίσια και βάζει κάποια πρόσθετα τμήματα από ανθρακόνημα για το αμάξωμα.

Αυτά αφορούν τόσο τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, όσο και τα «τόξα» πάνω από τα φτερά των τροχών και τα μαρσπιέ, καθώς και την αεροτομή για την πόρτα του χώρου των αποσκευών. Δεν έχει ανακοινωθεί τιμή για τα κομμάτια που αποτελούν το «κουστούμι» της Larte Design αλλά σίγουρα, το κόστος δεν θα είναι μικρό. Το σετ αυτό, συνδυάζεται με την επέτειο των 6 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας της Larte Design και είναι κατά κάποιο τρόπο, αφιερωμένο σε αυτή.

mercedes-benz-c-class-coupe-larte-boi-640