Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Benz: Θα γιορτάσει δεόντως το νέο smart

Ελλάδα 5:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes-Benz: Θα γιορτάσει δεόντως το νέο smart

ΝΕΑ

Mercedes-Benz: Θα γιορτάσει δεόντως το νέο smart

ΝΕΑ

Έτοιμο για αποκάλυψή είναι το νέο smart, με τους ανθρώπους της Mercedes-Benz να ετοιμάζουν μία φαντασμαγορική γιορτή στο Βερολίνο στις 16 Ιουλίου (το NewsAuto.gr θα είναι και εκεί!).

Advertisement
Advertisement

Οι Γερμανοί θα αποκαλύψουν αρχικά τις δύο εκδόσεις του μικρού αυτοκινήτου τους: την διθέσια – fortwo και την τετραθέσια forfour, οι οποίες από τον Σεπτέμβριο θα πωλούνται αρχικά στη γερμανική αγορά και λίγο αργότερα στην υπόλοιπη Ευρώπη, ανάλογα και με την παραγωγή του.

Στα τέλη του χρόνου, αναμένεται και η παρουσίαση της cabriolet έκδοσης, αλλά και της ηλεκτρικής, η οποία θα έχει ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το υπάρχον smart electric drive, του οποίου η διάθεση ξεκίνησε και στην Ελλάδα (διαβάστε ΕΔΩ τιμές κλπ).

Οι πληροφορίες που έχουμε μεταδώσει από το NewsAuto.gr εδώ και περίπου ένα χρόνο επιβεβαιώνονται. Ετσι το νέο smart κατά 70% θα διαθέτει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το νέο Renault Twingo (διαβάστε για αυτό ΕΔΩ). Έτσι θα εφοδιάζεται τον 3κύλινδρο turbo 0.9 TCe, με απόδοση 90PS αλλά και τον ατμοσφαιρικό χιλιάρη του απερχόμενου μοντέλου, απόδοσης 70 PS.

Advertisement
Advertisement

Το διθέσιο smart θα διατηρήσει το ίδιο μήκος με το απερχόμενο μοντέλο (2,69 m.), θα είναι όμως πιο φαρδύ. Αυτή η αλλαγή θα βελτιώσει τόσο τους χώρους όσο και την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Το smart forfour θα έχει μήκος 3,5 m. ενώ τα πίσω καθίσματα θα αναδιπλώνονται, επιτρέποντας τη φόρτωση μεγάλων αντικειμένων.

Σε λίγες ημέρες το NewsAuto.gr θα αποκαλύψει τους τελική μορφή των νέων smart fortwo και forfour. Μείνετε συντονισμένοι στο No1 site για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα: το NewsAuto.gr! 

Advertisement