Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Benz G500 Convertible: Με τις ευχές της Brabus

Ελλάδα 14:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes-Benz G500 Convertible: Με τις ευχές της Brabus

ΝΕΑ

Mercedes-Benz G500 Convertible: Με τις ευχές της Brabus

ΝΕΑ

Το τελευταίο μοντέλο της Mercedes-Benz που δέχθηκε τις περιποιήσεις της Brabus, είναι η G500 Convertible. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί την ιδανική λύση, για όποιον θέλει να απολαύσει τη φύση, έχοντας τη δυνατότητα να κινηθεί σε παντός εδάφους διαδρομές. Και σημαντικότερο όλων να μην χρειαστεί να ξοδέψει έναν υπέρογκο ποσό για να αποκτήσει την έκδοση Mercedes-Maybach G650 Landaulet.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Για να δημιουργηθεί αυτή η ομολογουμένως πανέμορφη έκδοση της G-Class, σύμφωνα με πηγές από το φόρουμ MBWorld, η γερμανική φίρμα βελτιώσεων χρησιμοποίησε ως βάση την τρίθυρη έκδοση του 2000, μετατρέποντάς  την σε κάμπριο. Στο συγκεκριμένο μοντέλο έχουν τοποθετηθεί νέος εμπρός προφυλακτήρας με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης και LED φώτα ημέρας, νέα γρίλια, φαρδύτερα φτερά, πίσω διαχύτης και μεγαλύτερης διαμέτρου πλαϊνές εξατμίσεις. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με το μοναδικής απόχρωσης μαύρο αμάξωμα και τις ειδικά σχεδιασμένες από την Brabus ζάντες.

mercedes-benz-g-class-convetible-11-chariatis-530

Και στο εσωτερικό, η εικόνα είναι ξεχωριστή, καθώς κυριαρχούν υλικά όπως το δέρμα στα καθίσματα και το ξύλο σε ταμπλό, κεντρική κονσόλα και τιμόνι. Τέλος, ο V8 κινητήρας των 5,0 λίτρων έχει υποβληθεί σε μικρές αλλαγές, χωρίς όμως η εταιρεία να ανακοινώνει την ιπποδύναμή του. Η παραπάνω Mercedes-Benz G500 Convertible μπορεί να γίνει δική σας με 240.000 ευρώ, μέσω της ιστοσελίδας www.topgearimports.com

Advertisement

mercedes-benz-g-class-convetible-5-chariatis-640