Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes A-Class

Mercedes-Benz A-Class: Προτεραιότητα η ασφάλεια

Ελλάδα 2:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz A-Class: Προτεραιότητα η ασφάλεια

Mercedes A-Class

Mercedes-Benz A-Class: Προτεραιότητα η ασφάλεια

Mercedes A-Class

Μπορεί με μία πρώτη επιφανειακή ματιά ως μεγάλο ατού της A-Class να φαντάζει η εμφάνιση και η φινέτσα, μπορεί με μία πιο ενδελεχή ματιά να εντοπίζεται η τελειοθηρία στην διαρκή βελτίωση της ποιότητας κατασκευής και όλα όσα αποδίδουν στο μοντέλο τον τίτλο του αυτοκινήτου που επαναπροσδιορίζει την μοντέρνα πολυτέλεια στη μικρομεσαία, όμως η συνύπαρξη μαζί της εμφανίζει κρυφές αρετές που σώζουν ζωές.

Advertisement
Advertisement

Η καινούρια, τέταρτης πλέον γενιάς Α-Class, αποτελεί το πρώτο μοντέλο στην γκάμα της Mercedes-Benz, τη σχεδίαση του οποίου έχει επιμεληθεί το Κέντρο Τεχνολογίας για την Ασφάλεια των Οχημάτων (Technology Centre for Vehicle Safety, TFS).

Πρόκειται για ένα τμήμα όπου η γερμανική εταιρεία διερευνά εις βάθος πραγματικά δυστυχήματα. Από τις μελέτες στο TFS, που γίνονται με μέσα τελευταίας τεχνολογίας, προκύπτουν πολύτιμα ευρήματα για τη γεωμετρία των εξαρτημάτων, το πάχος τους, το είδος των υλικών κ.λ.π. Κι αυτά εφαρμόζονται για να σώζουν ζωές.

Παράλληλα όμως, η νέα A-Class προσφέρεται με μία σειρά από ηλεκτρονικά συστήματα «φύλακες-αγγέλους», όπως το Active Distance Assist Distronic και Active Steering Assist που διατηρούν τη σωστή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, το Active Emergency Stop Assist και το Active Lane Change Assist, που φρενάρει το αυτοκίνητο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και διατηρεί το αυτοκίνητο εντός των λωρίδων κυκλοφορίας αλλά και το Pre-Safe Plus αναγνωρίζει πιθανή πίσω σύγκρουση και με τις απαραίτητες ενέργειες μειώνει τις συνέπειες.

Advertisement
Advertisement

2018-Mercedes-A-Class-distronic-c640

Γιατί με την A-Class, δεν βιώνεις μόνο οδηγική απόλαυση, δεν εκτιμάς μόνο την πολυτέλεια στον εσωτερικό κόσμο, αλλά νιώθεις και ασφαλής καθώς το μοντέλο της Mercedes-Benz φροντίζει με αυτή τη γεμάτη φαρέτρα σε συστήματα ασφαλείας να σε προφυλάξει από τον κακό σου εαυτό, τις κακοτεχνίες των δρόμων αλλά και κάθε κίνδυνο που μπορεί να εμφανιστεί στο διάβα σου.

2018-Mercedes-A-Class-official-m640