Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Benz AMG GT Wagon: Για τα οπίσθια και μόνο…

Ελλάδα 17:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz AMG GT Wagon: Για τα οπίσθια και μόνο…

ΝΕΑ

Mercedes-Benz AMG GT Wagon: Για τα οπίσθια και μόνο…

ΝΕΑ

Η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή και υποψιαζόμαστε πως η Mercedes-Benz AMG GT Concept έχει σίγουρα πολλούς τέτοιους θεατές. Όταν αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες στη Γενεύη, υπήρξαν αξιόλογοι έπαινοι από παντού, κυρίως  για την αρχέγονη μορφή και τις σαρωτικές γραμμές της.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Δεν υπήρξε επίσης λάθος στην πρόθεση των σχεδιαστών της Mercedes-Benz να στοχεύσουν με την AMG GT Concept απευθείας στην Porsche Panamera και συγκεκριμένα στην E-Hybrid. Με ένα biturbo V8 αλλά και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το πανίσχυρο σύνολο αποδίδει 805 ίππους, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό για μια πιο «πράσινη λογική».

Τώρα, εδώ έχουμε κάποιες σχεδιαστικές τάσεις του Aksyonov Nikita που μετατρέπουν την AMG GT Concept σε wagon. Oh yes… Πίσω, συμφωνούμε πως υπάρχει ένα ιδανικό συμπλήρωμα για τα ογκώδη οπίσθια άκρα ενός αρμονικού station, δίνοντας έτσι μια εξαιρετικά φυσική εμφάνιση για το είδος και το ύφος της κατασκευής. Είναι όντως σέξι και ειλικρινά, αφού η Mercedes-Benz βάζει την AMG GT στην παραγωγή, θα ήταν κοινή απαίτηση να συμπεριλάβει πλέον και την wagon έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Η γερμανική εταιρία πάντως, δεν πρόκειται να θυσιάσει τις αποστομωτικές επιδόσεις της AMG GT Concept, ούτε σε αυτή την περίπτωση. Φαίνεται υπέροχη όπως είναι εδώ, ενώ, χάρη σε αυτές τις εξαιρετικές επιδόσεις που προαναφέραμε, γνωρίζουμε πόσο καλύτερα θα μπορούσε να αναδειχτεί και η wagon…

Mercedes-amg-gt-concept-wagon-tsiro-640