Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes αποκαλύπτει πολυτελή αεροσκάφη και εσωτερικούς χώρους γιοτ

Ελλάδα 9:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes αποκαλύπτει πολυτελή αεροσκάφη και εσωτερικούς χώρους γιοτ

ΝΕΑ

Η Mercedes αποκαλύπτει πολυτελή αεροσκάφη και εσωτερικούς χώρους γιοτ

ΝΕΑ

Δεν είναι λίγες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων που πλέον δραστηριοποιούνται και σε άλλους χώρους, ακόμη και πέρα από τον κόσμο του αυτοκινήτου. Η Bentley έχει μια σειρά από έπιπλα, η Porsche δημιούργησε μια high-end κουζίνα, και τώρα η Mercedes εξερευνεί νέους κόσμους! ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, μας παρουσιάζει εσωτερικούς χώρους αεροσκαφών και θαλάσσιων σκαφών αναψυχής.  Μία γεύση από αυτά μπορεί να πάρει όπους βρεθεί στο Yacht Show του Μονακό αυτές τις μέρες. Το εσωτερικό για… αεροσκάφη, έχει σχεδιαστεί για να χωρέσει σε ένα A320 Airbus ή Boeing 737. Σύμφωνα με τη Mercedes, τα όρια ανάμεσα στα έπιπλα, τη διακόσμηση και τους χώρους είναι «θολά», ώστε το όλο το εσωτερικό να φαίνεται σαν ένας ενιαίος χώρος.

Όταν μπαίνεις βρίσκεις την κουζίνα, ένα δωμάτιο και το μπάνιο, ενώ αλλού υπάρχει μια αίθουσα ψυχαγωγίας, ένα υπνοδωμάτιο και ένας ιδιωτικός χώρος για τους επισκέπτες. Συνολικά μπορούν να φιλοξενηθούν 16 επιβάτες. Τα παράθυρα διαθέτουν τεχνολογία Sky Magic Mercedes που μετατρέπει το γυαλί από αδιαφανές σε διαφανές.

mercedes-benz-style-aircraft-yacht-interiors-a640 mercedes-benz-style-aircraft-yacht-interiors-b640

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό εκτίθεται στο Μονακό και ως 3D παρουσίαση και ως μοντέλο σε κλίμακα. Το εσωτερικό του γιοτ έχει τοποθετηθεί στο ολοκαίνουργιο Silver Arrows Marine (SAM) Arrow460 Granturismo day cruiser.

Ο πρόεδρος της SAM, Ron Gibbs, δήλωσε: «Με την ανάμειξη του κόσμου της θάλασσας και της αυτοκινητοβιομηχανίας με τα αντίστοιχα ιδιώματα του σχεδιασμού τους, τις τεχνολογίες και τις ιδέες που έχουμε, έχουμε δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο για τα μηχανοκίνητα σκάφη. Η Arrow460 Granturismo συνδυάζει τη θαλάσσια μηχανική καλαισθησία με τη χαρισματική σχεδίαση και την κομψότητα που είναι γνωστά χαρακτηριστικά από τον κόσμο της Mercedes-Benz.»

Η SAM ελπίζει να ξεκινήσει τις παραδόσεις του σκάφους το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Advertisement

mercedes-benz-style-aircraft-yacht-interiors-c640 mercedes-benz-style-aircraft-yacht-interiors-d640 mercedes-benz-style-aircraft-yacht-interiors-e640 mercedes-benz-style-aircraft-yacht-interiors-f640