Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-AMG GLB 35 με 306 ίππους!

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-AMG GLB 35 με 306 ίππους!

ΝΕΑ

Mercedes-AMG GLB 35 με 306 ίππους!

ΝΕΑ

Οι κατάσκοποι φωτογράφοι μας έχουν συλλάβει αρκετές φορές τελευταία την Mercedes-Benz GLB σε πολλές κοινές εμφανίσεις της, στην πιο πρόσφατη μάλιστα, διέκριναν προσεκτικά την αναμενόμενη ισχυρή έκδοση AMG στην πρώτη της μορφή (35).

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Πρόσφατα εντοπισμένη υπό δοκιμή, η GLB 35 του 2020 διαθέτει μια σπορ ρυθμισμένη ανάρτηση με σημαντικά μειωμένο ύψος διαδρομής. Το ύψος είναι τόσο μικρό που η GLB φαίνεται να έχει μικρότερη απόσταση από το έδαφος ακόμη κι από τα hatch της φίρμας. Εκτός από την πιο σπορ ανάρτηση, είναι εξοπλισμένη με μεγάλους τροχούς οι οποίοι καλύπτουν ένα σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης με τεράστιους διάτρητους δίσκους. Μπορούμε επίσης να δούμε ένα προσωρινό σύστημα διπλής απόληξης στην εξάτμιση, το οποίο εξέρχεται μέσα από τον προφυλακτήρα.

Δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες αλλαγές στο στυλ, ωστόσο, αναμένετε μερικές μικρές ενημερώσεις στην καμπίνα. Όπως και στη Mercedes-AMG A35, η GLB 35 θα διαθέτει τιμόνι με επίπεδη βάση, μικρούς διακόπτες και κόκκινες ραφές με τη γνωστή χρωματική αντίθεση. Μπορούμε επίσης να αναμένουμε τις ειδικές οθόνες της AMG για το σύστημα ψηφιακών οργάνων αλλά και το σύστημα ψυχαγωγίας. Μιλώντας για ομοιότητες με την A35, η GLB 35 αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που παράγει 306 PS και ροπή 400 Nm. Ο τελευταίος θα συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων όπως επίσης και σύστημα τετρακίνησης.

Advertisement
Advertisement

Δεν γνωρίζουμε επίσημα πόσο γρήγορη θα είναι η GLB 35, αλλά να θυμίσουμε εδώ πως η A35 δύναται να επιταχύνει από 0- 100 km/h σε 4,7 sec προτού πάψει να επιταχύνει στα 250 km/h. Συνυπολογίστε όμως πως η GLB πιθανότατα δεν θα είναι τόσο γρήγορη, αφού εξ’ ορισμού θα διαθέτει χειρότερη αεροδυναμική και θα ζυγίζει σημαντικά περισσότερο.

Mercedes-amg-glb-35-tsiro-640