Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes 230 SL ντυμένη εντός με ακριβό δέρμα

Ελλάδα 14:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes 230 SL ντυμένη εντός με ακριβό δέρμα

ΝΕΑ

Mercedes 230 SL ντυμένη εντός με ακριβό δέρμα

ΝΕΑ

Η διαχρονική σχεδίαση της Mercedes 230 SL την έχει κάνει σίγουρα το αγαπημένο παιδί των κλασικών συλλεκτών αυτοκινήτων, οι οποίοι συχνά πήγαιναν πάνω και πέρα από τη διατήρηση ή την αποκατάσταση των αυτοκινήτων τους. Η συναισθηματική σχέση δεν έχει όρια…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Εξετάζοντας το συγκεκριμένο σπάνιο κομμάτι, που δεν έχει υποδεχθεί ένα ηλεκτρικό μοτέρ ή κάτι τέτοιο, δεν θα μπορείτε να πείτε ότι έχει επισκεφθεί έναν φημισμένο βελτιωτικό οίκο.

Η φημισμένη Carlex Design βρίσκεται πίσω από το έργο, δίνοντας έμφαση στο εσωτερικό της κλασικής Mercedes. Η ειδική ομάδα απάντησε στο αίτημα του ιδιοκτήτη, που ήθελε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Έτσι, πήραν σχεδόν όλα τα πράγματα από την καμπίνα και πρόσθεσαν πολλά νέα δέρματα. Είτε βρίσκεστε στο άνω και κάτω μέρος του ταμπλό, τα καθίσματα, την κεντρική κονσόλα, το υποβραχιόνιο, τις πόρτες, αυτή η Pagoda 230 SL έχει πολύ και ποιοτικό δέρμα. Επίσης, επωφελείται από δερμάτινους ιμάντες στις πόρτες και τις θήκες, ακόμη και στις θέσεις πίσω από τα καθίσματα.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-benz-230-sl-pagoda-carlex-tuning-tsiro-530

Άλλες εργασίες της Carlex περιλαμβάνουν το δερμάτινο τιμόνι, τα αλεξήλια αλλά και το ανακαινισμένο μεταλλικό περίβλημα που δίνει στο αυτοκίνητο περισσότερο χαρακτήρα. Υιοθετεί πλέον ακόμη και το δικό της καλάθι πικνίκ στο πίσω τμήμα, προσεκτικά αποθηκευμένο μακριά κι ενώ φαίνεται να είναι ένα ξύλινο κιβώτιο, είναι τυλιγμένο με δέρμα!

Mercedes-benz-230-sl-pagoda-carlex-tuning-tsiro-640