Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes 190E μόνο στην όψη

Ελλάδα 0:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes 190E μόνο στην όψη

ΝΕΑ

Mercedes 190E μόνο στην όψη

ΝΕΑ

Οπτικά είναι μια Mercedes 190E. Κάτω από το μανδύα αυτό όμως, κρύβεται μια C63 AMG και ατελείωτες εργατοώρες και πατέντες.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τόσο εντυπωσιακό, όσο και η διαδικασία για να φτάσουμε ως εδώ. Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα που ξεκίνησε το 2013 και ολοκληρώθηκε μόλις. Τα μηχανικά μέρη μιας C63 AMG, στριμώχνονται κάτω από το ελαφρώς… διογκωμένο αμάξωμα της 190E που μετά τις χειρουργικές προσθετικές επεμβάσεις μοιάζει πολύ με την EVO έκδοση του DTM.

Advertisement
Advertisement

mercedes-benz-frankenstein-boi 530

Οι ώρες δουλειάς και οι πατέντες που απαιτήθηκαν για να γίνει σωστά η δουλειά είναι αμέτρητες και από τις δηλώσεις των ιθυνόντων της Piper Motorsport που επιλήφθηκε του έργου, αξίζει να κρατήσουμε το ότι μόνο το ταμπλό του σύγχρονου αυτοκινήτου μπήκε χωρίς να χρειαστεί κάτι δραστικό προκειμένου να χωρέσει. Η custom κεντρική κονσόλα από κάτω της κρύβει το αυτόματο κιβώτιο, ενώ για να χωρέσει ο V8 κινητήρας των 6,2 λίτρων στον προβλεπόμενο χώρο, έπρεπε να μετακινηθούν κάποια από τα περιφερειακά του εξαρτήματα.

mercedes-benz-frankenstein-boi 640