Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με μεγαλύτερη αυτονομία το ανανεωμένο BMW i3

Ελλάδα 5:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με μεγαλύτερη αυτονομία το ανανεωμένο BMW i3

ΝΕΑ

Με μεγαλύτερη αυτονομία το ανανεωμένο BMW i3

ΝΕΑ

Προς τα τέλη του έτους η BMW θα μας παρουσιάσει το ανανεωμένο i3, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά και μια ισχυρότερη έκδοση στην γκάμα του.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές εικόνες, η BMW δοκιμάζει ήδη την ανανεωμένη version του i3  που θα λανσαριστεί στις αγορές στο τέλος του 2017 (ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης). Το πλήρες ηλεκτρικό γερμανικό μοντέλο θα έχει ανασχεδιασμένη μάσκα και φωτιστικά σώματα, ενώ αναβαθμίσεις θα υπάρξουν και στο εσωτερικό του όπου θα τοποθετηθεί ένα νέο σύστημα infotainment. H BMW θα δώσει βαρύτητα στην αυτονομία των μπαταριών με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι το ανανεωμένο i3 θα μπορεί να διανύσει ακόμα και 400 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, οι Γερμανοί φαίνεται ότι θα επεκτείνουν την γκάμα του μοντέλου με μια ακόμα έκδοση, που θα έχει την κωδική ονομασία «i3S». Στη συγκεκριμένη, ο ηλεκτροκινητήρας θα έχει αυξημένη ισχύ, σε σύγκριση με τους 170 ίππους της συμβατικής version που γνωρίζουμε, και θα είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη καλύτερες επιδόσεις (αυτή τη στιγμή το μοντέλο χρειάζεται 7,3 sec για να επιταχύνει στα 100 km./h από στάση).