Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μέχρι το 2021 θα δούμε τα νέα Audi TT και Q9

Ελλάδα 16:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μέχρι το 2021 θα δούμε τα νέα Audi TT και Q9

ΝΕΑ

Μέχρι το 2021 θα δούμε τα νέα Audi TT και Q9

ΝΕΑ

Το φως της δημοσιότητας βλέπει και πάλι φημολογία σχετικά με το μέλλον του Audi TT η οποία και ενισχύει τα σενάρια για πλήρη αλλαγή του χαρακτήρα του ενώ το πράσινο φως έχει πάρει και το Q9 που θα είναι η ναυαρχίδα των SUV της εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο πως το τέλος της υπάρχουσας γενιάς του Audi TT θα σημάνει και το τέλος της εικόνας του ως coupe ή roadster μοντέλο. Οι αρχικές φήμες που μιλούσαν για το τέλος της καριέρας του ΤΤ πολύ σύντομα διαδέχθηκαν αυτές που έκαναν λόγο για αλλαγή του ύφους του.

Οι πιο γενικές αναφορές σχετικά με την αύξηση στον αριθμό των πορτών από 2 σε 4 άρχισαν σταδιακά να παίρνουν μια πιο συγκεκριμένη εικόνα και έτσι πρόσφατα στον γερμανικό Τύπο αναφέρθηκε πως το επόμενο ΤΤ θα είναι πιθανότατα ένα τετράθυρο κουπέ και μάλιστα με στοιχεία crossover το οποίο θα αποτελέσει και αντικαταστάτη των Α3 Sportback και A5 Sportback. Μάλιστα οι εν λόγω αναφορές σημειώνουν πως είναι πολύ πιθανό το νέο ΤΤ να παρουσιαστεί πριν το τέλος του 2021. Στόχος πάντως είναι το ΤΤ να συνεχίσει να ενσωματώνει το στοιχείο του δυναμισμού, κάτι που θα αποτυπώνεται σαφώς στο σχεδιασμό του ο οποίος αναμένεται να έχει αρκετά στοιχεία έμπνευσης από το αυθεντικό Audi Quattro, μεταξύ των οποίων οι έντονες ακμές και οι φουσκωμένοι θόλοι. Φυσικά το νέο ΤΤ θα εναρμονίζεται με τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις έχοντας εξηλεκτρισμένες αλλά και πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα το 2021 είναι πολύ πιθανό να δούμε και ένα ακόμα μοντέλο για το οποίο γίνεται λόγος αρκετό καιρό. Οι συζητήσεις για το Audi Q9 έχουν ξεκινήσει πριν από χρόνια όμως φαίνεται πως η έλευση των BMW X7 και Mercedes-Benz GLS έχει λειτουργήσει ως μοχλός για την υλοποίηση ενός πολύ μεγάλου SUV και από την Audi. H γερμανική εταιρία έχει μάλιστα κατοχυρώσει την ονομασία Q9 οπότε το επόμενο διάστημα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η μορφή που τελικά θα βρίσκεται πιο κοντά στις διάφορες προτάσεις που έχουμε δει κατά καιρούς ως ψηφιακές απεικονίσεις από την στιγμή που ξεκίνησε η φημολογία σχετικά με το