Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με V6 στην Ευρώπη το ανανεωμένο Kia Stinger από το 2021

Ελλάδα 2:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με V6 στην Ευρώπη το ανανεωμένο Kia Stinger από το 2021

ΝΕΑ

Με V6 στην Ευρώπη το ανανεωμένο Kia Stinger από το 2021

ΝΕΑ

Μετά το ντεμπούτο του στην Κορέα τον περασμένο μήνα, το ανανεωμένο Stinger της Kia έχει πλέον παρουσιαστεί στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές με φρεσκαρισμένη αισθητική και V6 κινητήρα. Το fastback της Kia αποκτά τις ίδιες αναβαθμίσεις και στην Ευρώπη για να συνεχίσει την εμπορική του πορεία.

Advertisement
Advertisement

Στις αναβαθμίσεις του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται κάποιες μικρές εμφανισιακές αλλαγές, το αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ο κινητήρας 3,3-λίτρων V6 T-GDi. Είναι ενδιαφέρον ότι το facelift του Stinger έρχεται αποκλειστικά με τον εξακύλινδρο κινητήρα στην Ευρώπη και όχι με τις προηγούμενα διαθέσιμες προτάσεις τετρακύλινδρων βενζινοκινητήρων. Η Kia εξηγεί αυτήν την απόφαση με το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πελατών επέλεξαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία το V6 μοτέρ των 3,3 λίτρων κατά τα πρώτα τρία χρόνια του μοντέλου στην αγορά. Στην Ευρώπη η Kia πούλησε περίπου 10.000 Stinger από την κυκλοφορία του μοντέλου το 2017 έως και σήμερα.

Οι νέες αναβαθμίσεις έχουν τον κινητήρα να αποδίδει ελάχιστα περισσότερη ισχύ φτάνοντας πλέον τους 370 ίππους. Αξίζει να σημειωθεί πως το Stinger είναι το πιο γρήγορο σε επιτάχυνση μοντέλο της Kia που έχει διατεθεί ποτέ στην Ευρώπη, με την τετρακίνητη εκδοχή του να κάνει την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα υπόθεση που διαρκεί μόλις 4,9 δευτερόλεπτα. Τόσο οι δικήνητες, όσο και οι τετρακίνητες εκδόσεις, θα συνδυάζουν τον V6 κινητήρα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με 8 σχέσεις. Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Kia Stinger θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2020 και στις αρχές του 2021.

Advertisement
Advertisement

Δείτε ακόμα:

Με ισχυρότερους κινητήρες το ανανεωμένο Kia Stinger

Advertisement

Νέα χρηματοδότηση με δώρο service 5 ετών

Κia: Ετοιμάζει 7 νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Advertisement