Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με τι υλικά αντικαθιστά το δέρμα η Range Rover;

Ελλάδα 9:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με τι υλικά αντικαθιστά το δέρμα η Range Rover;

ΝΕΑ

Με τι υλικά αντικαθιστά το δέρμα η Range Rover;

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Range Rover Velar διατίθεται με νέα καμπίνα που δεν είναι ντυμένη με δέρμα αλλά από μείγματα μαλλιών που προέρχονται από τη Δανία…

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο Range Rover Velar είναι πλέον διαθέσιμο προς παραγγελία και στην ελληνική αγορά. Το βρετανικό SUV διαθέτει εντυπωσιακή σχεδίαση, πλούσιο εξοπλισμό και πολυτέλεια που χτυπάει… κόκκινο. Στο αναβαθμισμένο Velar έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές νέες τεχνολογίες αλλά και καινούργια υλικά.

Μεταξύ άλλων υπάρχει πλέον η δυνατότητα επιλογής καμπίνας χωρίς δερμάτινες επενδύσεις. Για ένα τέτοιο όχημα ίσως ακούγεται παράξενο όμως το αποτέλεσμα με τα σχέδια και τα υλικά ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Σύμφωνα με την εταιρεία η επιλογή με τέτοια υλικά αφορούν μίγματα μαλλιού από μία κορυφαία Δανική εταιρεία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων όπως και υφάσματα πολυουρεθάνης εμπνευσμένα από το χώρο της υψηλής ραπτικής.

Ελαφρύτερο 58% από το δέρμα

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός αισθητικής ομορφιάς και αίσθηση αφής χωρίς την παρουσία δέρματος. Τα μείγματα μαλλιού είναι κατά 58% ελαφρύτερα από το δέρμα. Από εκεί και πέρα το καινοτόμο ύφασμα έχει υποβληθεί σε αυστηρές εσωτερικές δοκιμές αντοχής στο εργαστήριο υλικών της Range Rover, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι παρέχει τη συνήθη ανθεκτικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος.

Οι δοκιμές μεταφράζονται σε 60.000 κύκλους τριβής, που ισοδυναμούν σε 10 χρόνια χρήσης, όπως και δοκιμές υπεριώδους ακτινοβολίας ικανές να προσομοιώσουν τρία χρόνια έκθεσης στον ήλιο μέσα σε μόλις ένα μήνα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το αδιαχώρητο στο κατάστημα της Tesla στην Αθήνα
Πρόστιμο για όσους κινούνται χωρίς λόγο στην αριστερή λωρίδα
Αυτό το Nissan Ariya θα κάνει ταξίδι 27.000 χιλιομέτρων