Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με ελαστικά Pirelli η Moncenisio

Ελλάδα 17:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με ελαστικά Pirelli η Moncenisio

ΝΕΑ

Με ελαστικά Pirelli η Moncenisio

ΝΕΑ

Πριν από μερικές εβδομάδες σας είχαμε παρουσιάσει το νέο project της StudioTorino, τη Moncenisio. Το βασιζόμενο στην Porsche Cayman S μοντέλο, θα «φοράει» ελαστικά της Pirelli. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, το σπορ δημιούργημα της ιταλικής φίρμας θα εφοδιάζεται με ελαστικά P Zero σε διαστάσεις 235/35R20 μπροστά και 265/35R20 πίσω.

Η μετατροπή του γερμανικού μοντέλου, σε αποκλειστική έκδοση περιορισμένης παραγωγής έγινε υπό την ευθύνη του σχεδιαστή Ντανιέλε Γκαλιόνε και προσθέτει μία νέα στυλιστική πρόταση στη γκάμα προηγούμενων δημιουργιών του Studiotorino: RK Spider (2005) και RK Coupe (2006).

Το όνομα του νέου αυτοκινήτου προέρχεται από ένα πασίγνωστο  Αλπικό πέρασμα της περιοχής Πιεμόντε στη Βόρεια Ιταλία. Αυτό έχει γίνει διάσημο όχι μόνο λόγω του ιστορικού αγώνα ‘Susa-Moncenisio’, που παραδοσιακά θεωρείται η πρώτη ανάβαση στον κόσμο, αλλά και για το απίθανο μπλε της λίμνης: ένα χρώμα από το οποίο είναι εμπνευσμένη η Moncenisio.

Advertisement
Advertisement

Θα παραχθεί μόνο 20 αριθμημένα αντίτυπα, θα φέρει τον ίδιο 3.4lt κινητήρα της Cayman S που αποδίδει 325 PS ενώ το εσωτερικό, θα μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ιδιαίτερες επιθυμίες και τα γούστα των πελατών.