Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με νέο λογότυπο η Volkswagen

Ελλάδα 14:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με νέο λογότυπο η Volkswagen

ΝΕΑ

Με νέο λογότυπο η Volkswagen

ΝΕΑ

Στο περιθώριο της προσεχούς Διεθνούς Εκθέσεως Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Volkswagen θα παρουσιάσει και το νέο λογότυπο που θα κοσμεί τα νέα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

 

Η γερμανική εταιρεία στρέφει την προσοχή της όχι μόνο στην ηλεκτροκίνηση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη νέα υπο-μπράντα ID και ταυτόχρονα προσπαθεί να βγάλει από πάνω της τον κακό της δαίμονα, που δεν είναι άλλος από το σκάνδαλο «Dieselgate». Για τον λόγο αυτό, ευθύς εξαρχής τα μοντέλα της αναμένεται να «φορούν» το νέο της λογότυπο. Εκτός των παραπάνω, η συγκεκριμένη κίνηση θα αποτυπώνει και τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της VW, με σύνθημα «New Volkswagen». Σύμφωνα με καλά πληροφορούμενες πηγές, το νέο λογότυπο θα είναι πλέον δισδιάστατο, με τα γράμματα V και W να είναι πιο λεπτά και επίπεδα ως προς την επιφάνεια του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η εφαρμογή του θα ξεκινήσει άμεσα, αρχής γενομένης από την Ευρώπη, ενώ μέσα στον Οκτώβριο θα ακολουθήσει η Κίνα. Στις αρχές του 2020, σειρά έχουν οι αγορές των ΗΠΑ, Καναδά και Ν. Αμερικής, όπως και λοιπές χώρες της υφηλίου. Συνολικά, θα επηρεαστούν 171 χώρες, σε περισσότερες από 10.000 εγκαταστάσεις, όπου θα αντικατασταθούν περίπου 70.000 παλαιότερα λογότυπα.