Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με νέο concept η Infinity στην Σανγκάη

Ελλάδα 20:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με νέο concept η Infinity στην Σανγκάη

ΝΕΑ

Με νέο concept η Infinity στην Σανγκάη

ΝΕΑ

Ένα ολοκαίνουριο concept που αποτελεί προπομπό ενός νέου μοντέλου παραγωγής και όχι απλά σχεδιαστική άσκηση θα παρουσιάσει η Infinity στο σαλόνι της Σανγκάης. Το νέο πρωτότυπο της ιαπωνικής εταιρίας ονομάζεται Qs Inspiration.

Advertisement
Advertisement

 

Η 16η του Απρίλη είναι η μέρα που η Infinity θα παρουσιάσει στην Σανγκάη το νέο Qs Inspiration concept ένα πρωτότυπο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ας μην το έχουμε δει ακόμη επί της ουσίας, εκτός βέβαια από την πίσω όψη του (φωτογραφία). Αυτό το νέο μοντέλο θα επιβεβαιώσει ουσιαστικά τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα των μελλοντικών ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρίας με την θυγατρική της Nissan να θέλει όλα τα μοντέλα της ηλεκτροποιημένα μέχρι και το 2021.

Advertisement
Advertisement

Το νέο concept ανήκει στα sports sedan και το μοντέλο παραγωγής θα βασίζεται σε νέα πλατφόρμα της εταιρίας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να φιλοξενεί υβριδικά συστήματα κίνησης. Σχεδιαστικά, οι υπεύθυνοι για την εμφάνιση του concept άντλησαν έμπνευση από τις τέχνες αλλά και την μοντέρνα αρχιτεκτονική της Ιαπωνίας.

Εικόνα από το εσωτερικό δεν υπάρχει, ωστόσο οι άνθρωποι τη εταιρίας κάνουν λόγο για μίνιμαλ σχεδίαση της καμπίνας χωρισμένη σε δύο διακριτές ζώνες: μία για τον οδηγό με ένα απέριττο σε σχεδίαση cockpit, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και μία για τους επιβαίνοντες που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον διαθέσιμο εσωτερικό χώρο για την άνεση τους.

Η ηλεκτροποίηση δημιουργεί μία νέα σειρά από ευκαιρίες για τα σεντάν – με νέα συστήματα κίνησης και πλατφόρμες ου μας αφήνουν να φανταστούμε πώς αυτός ο τύπος αυτοκινήτου μπορεί να αναζωογονηθεί και να προσαρμοστεί εκ νέου ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες και τα γούστα των οδηγών που αλλάζουν, δήλωσε ο πρόεδρος της Infinity, Christian Meunier.