Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Με μεγαλύτερη αυτονομία το Audi e-tron

Ελλάδα 10:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με μεγαλύτερη αυτονομία το Audi e-tron

Mobility

Με μεγαλύτερη αυτονομία το Audi e-tron

Mobility

Το ηλεκτρικό SUV της Audi εφοδιάζεται με 25 χιλιόμετρα παραπάνω αυτονομία, “ξε-αγχώνοντας” ακόμα περισσότερο τους οδηγούς του.

Advertisement
Advertisement

Μαζί με την παρουσίαση της ηλεκτρικής έκδοσης του νέου e-tron Sportback, η Audi ανακοίνωσε και μια ιδιαίτερα ευχάριστη τεχνολογική αναβάθμιση που θα εφαρμοστεί στα μελλοντικά ηλεκτρικά SUV. Χάρη σε ένα νέο λογισμικό και κάποιες τεχνικές τροποποιήσεις, τα e-tron θα βγαίνουν από το εργοστάσιο της γερμανικής εταιρείας από εδώ και στο εξής με αυτονομία +25 χιλιόμετρα. Οι αναβαθμισμένες εκδόσεις είναι διαθέσιμες άμεσα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Δείτε τη δοκιμή του Audi e-tron εδώ!

Advertisement
Advertisement

Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες του Audi e-tron 55 quattro θα μπορούν να ταξιδέψουν 25 χιλιόμετρα περισσότερα σε σχέση με την απερχόμενη έκδοση, φτάνοντας συνολικά τα 436 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP. Έχει δεχτεί σημαντικές τροποποιήσεις το σύστημα ανάκτησης και διαχείρισης ενέργειας, καθώς και το λογισμικό των προγραμμάτων οδήγησης. Ακόμα, υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης, ο εμπρός άξονας απενεργοποιείται και επεμβαίνει μόνο όταν χρειάζεται (είτε όταν ο οδηγός πιέσει απότομα το γκάζι είτε αν χαθεί η πρόσφυση των πίσω τροχών).

Κάναμε 300 χιλιόμετρα στην εθνική οδό με το ηλεκτρικό e-tron

Παράλληλα, το Audi e-tron θα διατίθεται και σε έκδοση S line, δίνοντας έμφαση στον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Στον εξοπλισμό του συναντάμε -μεταξύ άλλων- ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και την αερανάρτηση.

Advertisement