Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με καλαίσθητες αλλαγές το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με καλαίσθητες αλλαγές το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross

ΝΕΑ

Με καλαίσθητες αλλαγές το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross

ΝΕΑ

Η Mitsubishi αποφάσισε να δώσει νέα πνοή στο crossover μοντέλο της, Eclipse Cross, βάζοντάς το σε διαδικασία αισθητικής κυρίως ανανέωσης.

Advertisement
Advertisement

To Eclipse Cross από το ξεκίνημά του στις παγκόσμιες αγορές κατάφερε να διχάσει το κοινό όχι τόσο με τις ικανότητές του, όσο με την ιδιαίτερα ριζοσπαστική εμφάνισή του, που το έκανε να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Πλέον, τα στελέχη της Mitsubishi αποφάσισαν να του δώσουν μία νέα εικόνα, χωρίς όμως να χάσει τον χαρακτήρα του, βελτιώνοντάς το εκεί όπου είχε δεχθεί τα περισσότερα αρνητικά σχόλια, στο πίσω μέρος. Όπως διαπιστώνουμε από τις εργοστασιακές φωτογραφίες το ανανεωμένο Eclipse Cross, τουλάχιστον εμπρός μία εξελιγμένη εκδοχή της σχεδιαστικής φιλοσοφίας «Dynamic Shield», με βαμμένη σε μαύρο χρώμα γρίλια, νέο προφυλακτήρα, ενώ μικρές αλλαγές υπάρχουν και στα φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Εκεί που διαφοροποιείται αρκετά σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο είναι πίσω, με την 5η πόρτα και το παρμπρίζ να έχουν ανασχεδιαστεί, ωφελώντας κυρίως την ορατότητα και δίνοντας μία πιο εκλεπτυσμένη εικόνα στο αμάξωμα. Παράλληλα, τα φωτιστικά σώματα έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια και είναι τραβηγμένα προς τα πάνω. Ελάχιστες είναι οι αλλαγές στην καμπίνα, με την τοποθέτηση ασημί διακοσμητικών, η κεντρική οθόνη περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων με βελτιωμένη εργονομία, ενώ αφαιρέθηκε η επιφάνεια αφής (touchpad) στη βάση της κεντρικής κονσόλας.

Η γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου Eclipse Cross θα περιλαμβάνει τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο MIVEC των 1,5 λίτρων με απόδοση 150 ίππων και 250 Nm ροπής, αλλά και ένα plug-in υβριδικό σύνολο που θα συνδυάζει ατμοσφαιρικό σύνολο 2,4 λίτρων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι νέοι θωρακισμένοι «φύλακες» του Ελληνικού Στρατού!

Advertisement

Τελειώνουν και τα αυτοκίνητα με… Ιστορικό Τέλος Ταξινόμησης!

Υπουργείο: Ασυντήρητο το online-σύστημα για 4,5 χρόνια!