Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με εντυπωσιακή σχεδίαση η νέα BMW M3

Ελλάδα 10:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με εντυπωσιακή σχεδίαση η νέα BMW M3

ΝΕΑ

Με εντυπωσιακή σχεδίαση η νέα BMW M3

ΝΕΑ

Πιθανόν να μην απέχει και πολύ από την πραγματικότητα η ψηφιακή απεικόνιση της Μ3 που αναμένεται το 2021, μια και η σχεδιαστική τάση για τις επόμενες γενιές των μοντέλων της BMW, είναι να έχουν όλα τα μεγάλα βράγχια στη μάσκα.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για την επόμενη γενιά της BMW M3 και το αν θα έχει τα μεγάλα ανοίγματα στη μάσκα, αυτά για τα οποία έχει γίνει πάρα πολύς λόγος τον τελευταίο καιρό. Η αλήθεια είναι πως και από τις «κατασκοπικές» εικόνες των καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων που έχουμε από τις δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες, η επόμενη Σειρά 3 φαίνεται πως αποκτά και εκείνη τα μεγάλα βράγχια στη μάσκα, προσαρμοσμένα σε μέγεθος για να ταιριάζει στη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Για την πραγματική εικόνα του αυτοκινήτου, αναμένουμε να δούμε επίσημες εικόνες και να μάθουμε στοιχεία από την εταιρεία, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μέχρι τότε, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε τις ψηφιακές απεικονίσεις με την αισθητική που φαντάζονται οι φίλοι του μοντέλου και να κρίνουμε αν και κατά πόσο θα μπορούσαν να είναι κοντά στην πραγματικότητα.