Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με δύο πρωτότυπα SUV στη Σεούλ η Kia

Ελλάδα 16:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με δύο πρωτότυπα SUV στη Σεούλ η Kia

ΝΕΑ

Με δύο πρωτότυπα SUV στη Σεούλ η Kia

ΝΕΑ

Το περίπτερο της Kia στην έκθεση αυτοκινήτου της Σεούλ φιλοξενεί δύο πρωτότυπα SUV που προϊδεάζουν για μελλοντικά μοντέλα της εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Το μεγαλύτερο από τα πρωτότυπα θα είναι το Mohave Masterpiece που υιοθετεί μια ιδιαίτερα επιβλητική εμφάνιση η οποία φυσικά ενισχύεται από το μέγεθός του. Βασικό σχεδιαστικό στοιχείο του Mohave Masterpiece είναι το παιχνίδι με τα φώτα LED στη μάσκα αλλά και στο πίσω μέρος. Πρόκειται για ένα πολυτελές μοντέλο που αρκετοί εικάζουν πως αποτελεί έναν προπομπό του αντικαταστάτη του Borrego που πωλείται στην αγορά των ΗΠΑ. Αυτή την υπόθεση ενισχύουν άλλωστε και πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν ένα μεγάλο SUV της Kia σε φάση δοκιμών.

Το δεύτερο πρωτότυπο που φιλοξενεί η Kia στη Σεούλ είναι το Signature Concept, το οποίο πλησιάζει αρκετά το πρωτότυπο SP Concept που είχε παρουσιάσει η εταιρία στην περσινή έκθεση India Auto Expo. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το σχεδιαστικό ύφος του Signature που έχει μια αρκετά φουτουριστική και δυναμική προσέγγιση ειδικά στη διαμόρφωση του εμπρός μέρους. Μάλιστα οι άνθρωποι της Kia αναφέρουν πως το Signature μας δίνει μια πρώτη γεύση από το κόμπακτ SUV που θα παρουσιάσει αργότερα μέσα στη χρονιά η Kia.

Advertisement
Advertisement

Εκτός πάντως από τα δύο πρωτότυπα SUV η εταιρία παρουσιάζει στην έκθεση και το ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρωτότυπο “Imagine by Kia” το οποίο είναι μια πρώτη προσέγγιση της εταιρίας σε ένα τετράθυρο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις πως κάτι τέτοιο θα περάσει στην παραγωγή όμως είναι πιθανό κάποιες από τις σχεδιαστικές και τεχνολογικές προτάσεις που υιοθετεί να περάσουν στα μελλοντικά Kia.