Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με coupe διάθεση το επόμενο Peugeot 3008

Ελλάδα 9:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με coupe διάθεση το επόμενο Peugeot 3008

ΝΕΑ

Με coupe διάθεση το επόμενο Peugeot 3008

ΝΕΑ

Η επόμενη γενιά του 3008 της Peugeot αναμένεται να παρουσιαστεί με σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση, υιοθετώντας το coupe-SUV στυλ που ως τάση ανάμεσα στους κατασκευαστές, εξελίσσεται ιδιαίτερα δημοφιλής.

Advertisement
Advertisement

Για την επόμενη γενιά του 3008 που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2022, η Peugeot ετοιμάζει μια σημαντική αλλαγή στη σχεδίαση.

Το μεσαίο της crossover, θα μπορούσε να λανσαριστεί σε μια έκδοση “coupe” έτσι όπως προσδιορίζονται τα μοντέλα του είδους που έχουν πιο «κυρτή» γραμμή οροφής. Κάπως έτσι και με τις πληροφορίες για τη σχετική διάθεση από τη μεριά της Peugeot να μετατοπίσει αισθητικά το μοντέλο της προς την κατηγορία των πιο sport προτάσεων, ο σχεδιαστής Avarvarii παρουσίασε την πρότασή του. Ο επικεφαλής σχεδιαστής της Peugeot, Gilles Vidal, πιστεύει ότι οι αγοραστικές συνήθειες των πελατών της Γαλλικής μάρκας, έχουν δώσει τα στοιχεία που χρειάζεται η εταιρεία για να «πάει» το 3008 προς το πιο sport κομμάτι της κατηγορίας. Αυτό θα γίνει με την παράλληλη τοποθέτηση του 5008 ως πιο «πρακτικής» εναλλακτικής, κατά κάποιο τρόπο στη θέση του τυπικού 3008.

Advertisement
Advertisement

Ο Vidal για το θέμα ανέφερε πως «Αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε στην αγορά στο μέλλον είναι κάτι που θα μας αντιπροσωπεύει. Αν μιλάμε για το 3008, οι έρευνες έχουν δείξει πως δεν αγοράζεται από οικογένειες. Οι περισσότεροι αγοραστές του μοντέλου, είναι είτε ζευγάρι που δεν έχει ακόμη παιδιά ή ζευγάρι που τα παιδιά τους είναι αρκετά μεγάλα και δεν ακολουθούν τις οικογενειακές δραστηριότητες». Το σχέδιο του Avarvarii δείχνει πως θα μπορούσε να εξελιχθεί το 3008 για να αποτελέσει μια κομψή πρόταση στην κατηγορία, προβάλλοντας αρκετά πιο sport διάθεση στην επόμενη γενιά του. Το 3008 είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει πεντάθυρο και η ομάδα σχεδιαστών που ηγείται ο Vidal είναι πιθανό να «παίξει» με τη γραμμή οροφής και να θυσιάσει λίγο χώρο από τα κεφάλια των πίσω επιβατών για να δώσει στο αυτοκίνητο μια πιο επιθετική εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Το μέλλον της Peugeot είναι εντυπωσιακό! (VIDEO)

Πηγή: Autoexpress