Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με αυτά τα τρακτέρ κλείστε όσους δρόμους θέλετε

Ελλάδα 13:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με αυτά τα τρακτέρ κλείστε όσους δρόμους θέλετε

ΝΕΑ

Με αυτά τα τρακτέρ κλείστε όσους δρόμους θέλετε

ΝΕΑ

Ολα αλλάζουν! Ακόμα και στον αγροτικό κλάδο στον οποίο η τεχνολογία αλλά και η πολυτέλεια γίνεται εργαλείο εργασίας!

Advertisement
Advertisement

Ο κόσμος της γεωργίας και της αγροτικής μηχανολογίας έχει προχωρήσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με τα τρακτέρ να αποτελούν κρίσιμο εργαλείο για την αποτελεσματική διαχείριση των αγροκτημάτων.

Με την τεχνολογική πρόοδο, ορισμένα από αυτά τα μηχανήματα έχουν εξελιχθεί σε πραγματικά έργα τέχνης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας αποδοτικότητα, αντοχή και τεχνολογικές καινοτομίες που δικαιολογούν την υψηλή τους τιμή.

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο ακριβά τρακτέρ στον κόσμο, βρίσκονται μοντέλα που συνδυάζουν την τεχνολογία προηγμένων συστημάτων ελέγχου, μεγάλης ισχύος κινητήρων, και άνεσης για τον χειριστή, στοιχεία που τα καθιστούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά στο σύγχρονο αγροτικό περιβάλλον. Αυτά τα τρακτέρ είναι σχεδιασμένα για να αντεπεξέρχονται στις πιο απαιτητικές συνθήκες εργασίας, προσφέροντας ταυτόχρονα μέγιστη απόδοση και παραγωγικότητα.

Advertisement
Advertisement

Ιδού τρία από τα πιο δυναμικά και ακριβά μοντέλα τρακτέρ που κυριαρχούν στην παγκόσμια αγροτική αγορά:

John Deere 9RX Series
Αυτή η σειρά αποτελείται από τρακτέρ με τέσσερις τροχούς ή δύο ερπύστριες, προσφέροντας εξαιρετική ισχύ και αποδοτικότητα στο χωράφι. Τα μοντέλα της σειράς 9RX μπορούν να φτάσουν σε τιμές που ξεπερνούν τα 500.000 δολάρια, ανάλογα με τις προδιαγραφές και τα εξαρτήματα.

Advertisement

 

Case IH Steiger Quadtrac 620
Το Quadtrac 620 είναι γνωστό για την τεράστια ισχύ του, τους τα 620 ίππους. Η κατασκευή του με ερπύστριες το καθιστά ιδανικό για εργασίες σε δύσκολα εδάφη, με την τιμή του να ξεπερνά επίσης τα 500.000 δολάρια.

Advertisement

Fendt 1167 Vario MT
Είναι ένα από τα πιο προηγμένα τρακτέρ στην αγορά, με ισχύ που ξεπερνά τα 670 άλογα. Είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα διαχείρισης που επιτρέπει την απόλυτη προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του χειριστή, κάνοντάς το ιδανικό για εκτεταμένη χρήση σε μεγάλες εκτάσεις. Η τιμή του μπορεί να φτάσει και αυτή στα 500.000 δολάρια και πάνω.

Advertisement

Τα παραπάνω μηχανήματα, που αξίζουν μία περιουσία, δεν είναι μόνο εντυπωσιακά σε ισχύ και αποδοτικότητα, αλλά διαθέτουν επίσης υψηλού επιπέδου άνεση για τον χειριστή, προηγμένα συστήματα πλοήγησης και διαχείρισης των αγροτικών εργασιών, και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης με τεχνολογίες ακριβείας γεωργίας. Η επένδυση σε ένα τέτοιο τρακτέρ είναι σημαντική, αλλά για πολλούς αγρότες και αγροτικές επιχειρήσεις, η αποδοτικότητα, η αντοχή και η πολυλειτουργικότητα που προσφέρουν αυτά τα μηχανήματα, να δικαιολογούν το κόστος.

 

Ε λοιπόν με τετοια υπέροχα τρακτέρ κλείστε όσους δρόμους θέλετε!


ΑΚΟΜΑ:

Η bobber BMW R80 έχει ελαστικά από τρακτέρ (+video)
«Δαιμονισμένο» τρακτέρ χωρίς οδηγό προκαλεί χάος! (+video)
Πόσο μπορεί να αξίζει ένα τρακτέρ 109 ετών; (+video)