Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 900 ίππους το Audi RS7 διαλύει τον ανταγωνισμό (VIDEO)

Ελλάδα 20:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 900 ίππους το Audi RS7 διαλύει τον ανταγωνισμό (VIDEO)

ΝΕΑ

Με 900 ίππους το Audi RS7 διαλύει τον ανταγωνισμό (VIDEO)

ΝΕΑ

Στήνεται στην ευθεία και «καθαρίζει» ότι σταθεί δίπλα του. Το RS7 Sportback, αναβαθμισμένο, με απόδοση 900 ίππων, βάζει την Audi στην κορυφή των αυτοκινήτων του είδους που είναι και νόμιμα για κυκλοφορία στον ανοιχτό δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Το Audi RS7 είναι ένα εξαιρετικά ικανό αυτοκίνητο με τον twin turbo V8 κινητήρα με χωρητικότητα 4,0 λίτρων που αποδίδει –σε stock μορφή- 600 ίππους και σε συνδυασμό με το Quattro σύστημα τετρακίνησης και το αυτόματο οκτατάχυτο κιβώτιο, φέρνει εκπληκτικές επιδόσεις.

Για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, το RS7 Sportback χρειάζεται μόνο 3,6 δευτερόλεπτα και για όσους δεν θυμούνται, το ίδιο σύνολο κινητήρα- κιβωτίου- μετάδοσης, έχει και το έτερο εκπληκτικό δείγμα γρήγορου οικογενειακού από την Audi, το RS6 Avant. Το RS7 ωστόσο, προφανώς λόγω εμφάνισης, προτιμάται από αρκετές βελτιωτικές εταιρείες. Το συγκεκριμένο που έχουμε στο παρακάτω video, είναι πραγματικά ξεχωριστό μια και σύμφωνα με όσα ανακοινώνει ο βελτιωτής, αποδίδει 900 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Από τις περιγραφές, δεν προκύπτει πληροφορία σχετικά με το αν λειτουργεί ή όχι το το ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt του RS7 αλλά έτσι κι αλλιώς, αυτό το θηριώδες αυτοκίνητο δεν έχει προβλήματα όταν πρόκειται για επιτάχυνση. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διατήρηση των εργοστασιακών turbo του κινητήρα κάτι που δείχνει πόσο σωστές ήταν οι αρχικές επιλογές των μηχανικών της Audi. Φυσικά ήταν απαραίτητες ορισμένες αλλαγές. Έχει αλλαχθεί το σύστημα εισαγωγής, το intercooler και η εξάτμιση από εμπρός μέχρι πίσω, όπου προβάλλουν οι τέσσερις απολήξεις.

Στο παρακάτω video βλέπουμε το RS7 «απέναντι» σε ένα RS6 προηγούμενης γενιάς το οποίο προφανώς είναι και αυτό βελτιωμένο. Στην εκκίνηση, ο οδηγός του RS7 αργεί να αντιδράσει και το RS6 παίρνει μια μικρή απόσταση, η οποία όμως πολύ σύντομα «εξατμίζεται» και το RS7 γράφει ένα μεγαλειώδη χρόνο με ταχύτητα εξόδου στα 400 μέτρα της ευθείας, σχεδόν 260 χλμ./ώρα.

Advertisement

Δείτε επίσης: Η διόλου διακριτική γοητεία του Audi RS7 Sportback (VIDEO)

Advertisement

Audi A3 4πορτο coupe: Ο μεγάλος αντίπαλος της Mercedes CLA

DTM: Νικητής ο Muller στην πρεμιέρα! 

 

Advertisement