Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 710 άλογα η νέα Mustang της Roush Performance

Ελλάδα 16:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 710 άλογα η νέα Mustang της Roush Performance

ΝΕΑ

Με 710 άλογα η νέα Mustang της Roush Performance

ΝΕΑ

Μια από τις πιο γνωστές στις Η.Π.Α. εταιρείες αναβάθμισης των μοντέλων της Ford, η Roush Performance, θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης τα νέα της κιτ αναβάθμισης για τη Mustang, αλλά και το pick-up Ford F-150.

Advertisement
Advertisement

Το νέο κιτ αναβάθμισης σταδίου 3 της Roush επεμβαίνει στον 5λιτρο V8 κινητήρα της Mustang GT και από τα 450 εργοστασιακά του άλογα, αυξάνει την ισχύ στους εντυπωσιακούς 710 ίππους (και τη ροπή στα 827 Nm). Η αύξηση αυτή επιτυγχάνεται με την προσθήκη του κομπρέσσορα TVS R2650 της Roush.

Μαζί με αυτή την αναβάθμιση στον κινητήρα, η Roush προσθέτει και μια ενεργή εξάτμιση που διαθέτει 4 διαφορετικές ρυθμίσεις για το ηχητικό της αποτέλεσμα, μεταξύ των οποίων και ένα «custom» mode.

Advertisement
Advertisement

Αισθητικά, η νέα Mustang της Roush περιλαμβάνει ένα μεγάλο εμπρόσθιο σπόιλερ, με νέες εισαγωγές στον προφυλακτήρα, αλλά και ένα καπό με μεγάλου αεραγωγούς. Οι πλαϊνές ποδιές, ο πίσω διαχύτης, η νέα αεροτομή, αλλά και οι μεγάλες ζάντες συμπληρώνουν ένα αρκετά δυναμικό εμφανισιακά πακέτο.

Εκτός τώρα από τη Mustang, η Roush θα παρουσιάσει στη Νέα Υόρκη και το νέο της βελτιωτικό πακέτο για το pick-up F-150, το οποίο περιλαμβάνει την ανάρτηση Roush/Fox 2.0 με ψήλωμα της απόστασης από το έδαφος, μια νέα εξάτμιση, αλλά και πολλές αναβαθμίσεις στο αμάξωμά του που τονίζουν την εικόνα του.