Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 620 PS η BMW M850i από την AC Schnitzer

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 620 PS η BMW M850i από την AC Schnitzer

ΝΕΑ

Με 620 PS η BMW M850i από την AC Schnitzer

ΝΕΑ

Οι επεμβάσεις της AC Schnitzer στο μεγάλο coupe της BMW, είχαν αποτέλεσμα τη βελτίωση σε όλους τους τομείς, με πρώτο και κύριο αυτόν των επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

 

Το 2018 η AC Schnitzer μας είχε δώσει μια πρόγευση για το τι θα ακολουθούσε σε σχέση με τη βελτίωση της BMW M850i. Τώρα που οι διαδικασίες αξιολόγησης και εγκρίσεων τύπου ολοκληρώθηκαν, η λίστα με τις βελτιώσεις που προσφέρει για τους κατόχους του αυτοκινήτου, είναι εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα. Η AC Schnitzer που είναι παγκοσμίως γνωστή για την υψηλή ποιότητα των αναβαθμίσεων που προτείνει, επεμβαίνει στον κινητήρα της BMW M850i και φτάνει την ισχύ του στους 620 ίππους. Ανάλογη αναβάθμιση ισχύος προσφέρει και για τη «μικρότερη» έκδοση του μοντέλου με τον diesel κινητήρα, την 840d που από τους 320 ίππους φτάνει στους 380, με μέγιστη τιμή ροπής τα 79,5 kgm.

Advertisement
Advertisement

Για την Μ850i, τα αντίστοιχα νούμερα είναι 620 ίπποι (+90 ίπποι από την εργοστασιακή απόδοση) και 85,6 kgm ροπής (+9,2 kgm) από τον V8 twin-turbo βενζινοκινητήρα των 4,4 λίτρων. Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος προσφέρει και sport απολήξεις για την εξάτμιση του μοντέλου που ενισχύει τη sport χροιά του ήχου, ενώ είναι διαθέσιμο και κιτ ανάρτησης που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά. Σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση του μοντέλου, η AC Schnitzer προτείνει εμπρός και πίσω αεροδυναμικά βοηθήματα αλλά και πλευρικά πρόσθετα για την ενίσχυση της δυναμικής εικόνας του μοντέλου. Παράλληλα μια σειρά από επιλογές σε ότι έχει να κάνει με τα σχέδια των τροχών, είναι διαθέσιμα για να ταιριάξουν με το γούστο του ιδιοκτήτη, με διάμετρο 20 ιντσών.

Advertisement