Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πίσω από το τιμόνι της McLaren Senna GTR (video)

Ελλάδα 22:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πίσω από το τιμόνι της McLaren Senna GTR (video)

ΝΕΑ

Πίσω από το τιμόνι της McLaren Senna GTR (video)

ΝΕΑ

Λίγα αυτοκίνητα μπορούν να προσφέρουν απλόχερα όσες συγκινήσεις προσφέρει η McLaren Senna GTR.

Advertisement
Advertisement

Κι αν το θηρίο της McLaren Automotive, η έκδοση πίστας της «απλής» Senna, δεν είναι για λίγους, η βρετανική μάρκα κάνει ότι μπορεί για να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία από το απόλυτο δημιούργημά της.

Αρχικά με το video με την κάμερα χαμηλά στο πρόσθιο μέρος του ενώ έκανε δοκιμές στην πίστα του Σακχίρ, που αποτελεί το σπίτι του Grand Prix του Μπαχρέιν από το 2004 (δείτε περισσότερα πατώντας εδώ).

Το νέο video είναι ακόμα πιο συναρπαστικό αφού επί 148 δευτερόλεπτα μας βάζει στη… θέση του οδηγού. Με κάμερα στο κράνος του οδηγού, ενώ αυτός επιδιώκει να χαλιναγωγήσει το τέρας των 825 αλόγων.

Advertisement
Advertisement

Πεδίο δράσης είναι ξανά η πίστα καταμεσής της ερήμου στο «Στολίδι του Κόλπου», με το βρετανικό supercar που έχει πάρει το όνομά του από τον θρυλικό Ayrton Senna, να καλύπτει τα 5412 μέτρα εντυπωσιακά γρήγορα, χάρη στη δύναμη του 4λιτρου Twin-Turbo V8 που κρύβει στα σωθικά του!

Είναι ενδεικτικό το τιμόνι πεταλούδα με τα κουμπιά που ρυθμίζουν παραμέτρους λειτουργίας του οχήματος, η λεπτή οθόνη πάνω από αυτό που έχει την ένδειξη σχέσης και την ταχύτητα, την ώρα που στην τύπου tablet οθόνη στο κέντρο, εμφανίζεται ο χρόνος, το που βρίσκεται το όχημα στην πίστα αλλά και… ο κλιματισμός που έχει κατέβει στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο!

Δείτε περισσότερα στο συγκλονιστικό video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
To ντεμπούτο της McLaren Senna GTR (video)

Advertisement

Ο Nico Rosberg οδηγεί τη McLaren Senna (video)

Μια McLaren P1 GTR αφιερωμένη στον Ayrton Senna