Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

McLaren 650S Spider Liberty Walk: Το τέρας αμάν!

Ελλάδα 12:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McLaren 650S Spider Liberty Walk: Το τέρας αμάν!

ΝΕΑ

McLaren 650S Spider Liberty Walk: Το τέρας αμάν!

ΝΕΑ

H Liberty Walk ετοίμαζε εδώ και πολύ καιρό ένα ειδικό bodykit, το οποίο μετατρέπει τη McLaren 650S Spider σε ένα μαχητικό εδάφους. Στη θέα και μόνο του «τέρατος» τρομάζεις, με τις αεροδυναμικές βελτιώσεις να έχουν προσφέρει ακόμη πολύτιμους πόντους στη σταθερότητα σε απαγορευτικές ταχύτητες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το συγκεκριμένο project περιλαμβάνει έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα στην πρόσθια όψη, ο οποίος παραπέμπει σε κινηματογραφική ταινία επιστημονικής φαντασίας, επίσης φορά πλαϊνά skirts ένα νέο σύστημα εισαγωγής αέρα, νέο καπό, νέο εντυπωσιακό διαχύτη στην ουρά, αλλά και προτεταμένα φτερά προκειμένου να δείχνει ακόμη πιο macho!

To εντυπωσιακό αυτό bodykit, αποτελείται από carbon, ενώ δεν κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξουν παρεμβάσεις στο μηχανολογικό υπόβαθρο της McLaren. Κάτω από το κορμί της 650S, βρυχάται ο 3,8 λίτρων V8 twin-turbo βενζινοκινητήρας, με ισχύ 650 ίππους. Να σας θυμίσουμε εδώ πως η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου επτά σχέσεων διπλού συμπλέκτη. Πάντως όποιος θέλει να κυκλοφορεί και να φοβίζει κόσμο προφανώς αυτό θα είναι μια από τις επιλογές του…

Advertisement
Advertisement

Mclaren-650s-liberty-walk-front-tsiro-640Mclaren-650s-liberty-walk-tsiro-640