Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ορεκτικό για το νέο Mazda2

Ελλάδα 0:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ορεκτικό για το νέο Mazda2

ΝΕΑ

Ορεκτικό για το νέο Mazda2

ΝΕΑ

Επόμενο μοντέλο στην ανανεωμένη γκάμα της Mazda θα είναι το σουπερμίνι και στην Γενεύη θα δούμε μπροστά μας το σχετικό πρωτότυπο. Οι Ιάπωνες ετοίμασαν το Hazumi, τον προάγγελο δηλαδή του Mazda2 και μαζί με το λιτό δελτίο Τύπου δημοσίευσαν μία σκοτεινή φωτογραφία. Σε ελεύθερη μετάφραση η λέξη Hazumi σημαίνει «αυτός που αναδύεται». Στόχος του κατασκευαστή είναι να διαφημίσει ένα αυτοκίνητο που… έρχεται με φόρα.

Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το Mazda2 μετρά ήδη 7 χρόνια ζωής, καθώς είχε παρουσιαστεί το 2007. Έχει φθάσει λοιπόν η ώρα για τον αντικαταστάτη του. Εκπλήξεις στη σχεδίασή του δεν αναμένονται, καθώς όπως παρατηρούμε και στη φωτογραφία, το Hazumi είναι αποτέλεσμα του Kodo Design που χαρακτηρίζει όλα τα νέα μοντέλα της Mazda, με τα φωτιστικά σώματα να αποτελούν προέκταση της εντυπωσιακής μάσκας.

Στη Γενεύη η Mazda θα παρουσιάσει και το νέο της diesel κινητήρα. Με χωρητικότητα 1,5 lt. εισέρχεται στην οικογένεια των SKYACTIV-D. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εκτός από το νέο Mazda2 θα εξοπλίζει και το μεγαλύτερο Mazda3, προσφέροντας χαμηλή κατανάλωση και μειωμένους ρύπους.

Advertisement
Advertisement