Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μαθήματα οδήγησης με ένα Lexus IS 350 F Sport (video)

Ελλάδα 4:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μαθήματα οδήγησης με ένα Lexus IS 350 F Sport (video)

ΝΕΑ

Μαθήματα οδήγησης με ένα Lexus IS 350 F Sport (video)

ΝΕΑ

Η Lexus απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ανά τον κόσμο, ώστε να δώσουν το «παρών» στο συναρπαστικό event Lexus Performance Driving School που είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 25-27 Ιουνίου.

Advertisement
Advertisement

Την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της σπορ οδήγησης από έναν μετρ του είδους έχουν οι φίλοι της Lexus.

Η τελευταία απηύθυνε κάλεσμα προς πάντα ενδιαφερόμενο ώστε να δώσει το «παρών» στην πίστα WeatherTech Raceway Laguna Seca, της Καλιφόρνια, συμμετέχοντας στα μαθήματα οδήγησης Lexus Performance Driving School που θα διεξαχθούν το διάστημα 25-27 Ιουνίου.

Το έργο της… διδασκαλίας θ’ αναλάβει ο διάσημος οδηγός Scott Pruett, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του καθήμενος σε ένα Lexus IS 350 F Sport.

Advertisement
Advertisement

Το σπορ σεντάν ενσωματώνει έναν ατμοσφαιρικό V6 3,5 lt που παράγει 311 PS και 379 Nm ροπής, επιταχύνοντας στα πρώτα 96 km/h σε 5,7 sec. Για τη μετάδοση της ισχύος στην πισωκίνητη έκδοση φροντίζει ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση που συνεργάζεται με ένα 6άρι μηχανικό.

Μετά από ατελείωτες ώρες στο Κέντρο Έρευνας, Ανάπτυξης και Δοκιμών Toyota Technical Center Shimoyama, η Lexus κατάφερε να βελτιστοποιήσει την ακαμψία του αμαξώματος ενισχύοντας τα πλευρικά στηρίγματα του ψυγείου, αυξάνοντας τον αριθμό των σημείων συγκόλλησης και ενδυναμώνοντας τις πίσω κολόνες (c-pillars).

Advertisement

Το Lexus IS 350 F Sport «κάθεται» σε 19άρες ζάντες, ενσωματώνει καινοτόμα αμορτισέρ “Swing Valve Shock, ενώ διατίθεται και το πακέτο “Dynamic Handling” που περιλαμβάνει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, όπως και τα έξτρα προγράμματα οδήγησης Sport S και Sport +.

Advertisement

Η Lexus προσφέρει μια πρώτη γεύση για όσα ακολουθήσουν το διάστημα 25-27 Ιουνίου, μέσω ενός βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Advertisement